Thursday, August 27, 2009

(gua) khidmat bomoh fotostet amat diperlukan sekarang!

dulu masa laptop gua ilang 2 bijik, ayan cakap dia ada kenal sorang bomoh kat taiping yang boleh fotostet keluar muka pencuri tu. tapi, ayan punye cakap, sepatah haram gua tak caya.

skang ni gua tengah cari mana2 bomoh yang power yang boleh bagitau gua gampang mana curi gua punye handycam. susah payah gua kumpul duit beli menatang tu, senang lenang dorang curi dari gua. hangin tul gua.

so, gua sangat hargai jasa lu orang memassingkan nama dan no. henpon bomoh yang lu orang rasa dorang boleh tolong jumpakan handycam gua ke emel gua : lucadeketiak@gmail.com.

12 comments:

oked said...

gua ade..lu tanak mintak tlg gua?huh..nnt after ramadhan gua tlg lu..skg setan2 gua kne ikat daaa...

Anak Cina said...

luca..biler u prasan benda tu ilang? ari ape? pukul brape?

puding roti said...

cian awk. i'Allah ada rejeki, jumpa nnti. kita doa sm2 k.

fuh! fuh! (knp kita bt efek ni??)

lily_namakuratu_ said...

bang,gua sajes lu try bomoh yg ayan nk ejas 2..
pat keje gua dlu pnh ilang hp,wat kt bomoh 2 ar kowt yg leh bg photostat owg tu..
mula2 xde sape nk pecaye,p de gak ar saspek 2 owg malaun 2,tup2 sowg benti..x tahan tulah..
lily_namakuratu_

*ala..duit byk2,ble je ar yg baru..dr wat menda syirik,blaja2 redha..bkn rezeki lu..kikiki*

syahidahariff said...

weh bomoh fotostat kat taiping tu feme kot..gua penah dengar pasal die gak..tapi die leh fotostat black n white je.colour xboleh lg..

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

yeke..ak org tepeng pun xtau..korg ni byk karut la..ak pelik..ntah2 dy wat niaga potostat kat umah dy...


*jiran belakang umah ak sanggup p jumpe bomoh crik kucing dy yg ilang waktu diorang bwk kucing tu blik kg

Luca said...

oked,
kalo nak tunggu raya, gamaknya gua kena kumpul duit beli baru.

a.c,
mlm smlm. time gua dok tgk kotak dia.

lily,
lu kata syirik tp bdk opis lu pg jumpe bomoh gak. apada..

syahid,
gua tunggu dia up ilmu dia bleh laser jet, br gua pg.

tgk,
lu tepeng belah ulu. ini taiping kat bandar. sebelah cendol bismillah.hahaha!

Luca said...

ops lupe..

cik pud,
jgn lupe bgn solat tgh mlm doakan handycam sy tu pencuri tu pulangkan balik.

tapi gua serius syak bdk2 gua gak. haduh.. napela dorang nak curi rete orang yg bagi dorang makan? tak patut tul. kalo gua tau la sape curi, mmg gua buang!

sEmut said...

try usha kat cash converter berdekatan. kalo ada lu jumpa manager cash coverter tu mintak maklumat si penjual. kalau manager tu kerek lu roger gua.

Lily_namakuratu_ said...

ko bace je ar yasin,bg tbako sket owg yg curik 2...

lu rs mmg bdk2 lu gak yg amek..

SAPER SOH PECAYE SGT....

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

huhu...smpi ati ko kt ak duk tpg ulu..cendol bismillah x sedap la..kt simpang superb pny...

*erk,terliur lak di bulan pose ni..

syahidahariff said...

nanti gua tolong mintak canon sponsorkan laser jet ah kat bomoh tu.. u can count on me..xlame lagi dapat la bomoh tu..lepas raya paling lewat..