Tuesday, September 1, 2009

(irina ramli) jangan tanya gua!

pasni sape2 tanya gua pasal ina, sumpah gua penerajang dia time2 tu gak!

gua tengah garang!

13 comments:

oked said...

lu kan da tau die nk bnti..asal lu tak cari PA awal2?

BajuKurung said...

ahaks.. gua simpati ngan lu.. sume kje kjap je.. sian lu bro.. pe kate lu buang badi.. mandi air bunge ke.. gua suggest la.. ahaks..

[ o k e d ] said...

luca..gua mcm kompius..

tak silap gua..skg ni mane de intake kat mane2 u poli o maktab atau ape2 institusi pendidikan..kan skg kbykknye tgh blaja..tatau plak gua kalo ade..maaf la kalo stetment gua salah..

kalo nk smbg blaja pon mesti r die da trima surat awal2..mane de org smbg blaja dpt surat sminngu je tuk prepare sblom blaja..ape bangang ke ina tu?amek alasan ade laki ajak nikah sudah..kmfm luca pecat tros

p/s: bf jeles babi tu mcm bebe je..tp gua kan janda ganteng

Anonymous said...

encik, gaji bape? ofis kt ne ni?

Lily_namakuratu said...

hahahahahaaa...gua da kata dahhhhhh..
dia xlama keje ngn lu..
eheh..sajes lu amik je bdk2 poly yg
praktikal je ar bang.kurang2 6bln lu xyah pk mn nk cr PA dh..
patu lg 6bln br pikir ag..apply kt mn2 poly
nearby..
btw bang,lu kna mandi bunga ar gua rs...

afeez said...

pose nih..sabo byk2

CaPiQa said...

jadi adakah bakal PA barumu itu dikategorikan sbg malang apabila mendapat bos kaki terajang?

lalala~~~

Luca said...

oked,
alasan basi la tu. sambung belajar tengkorak dia.

bk,
nanti ngan2 lu skali gua mandikan.

anon,
gaji berapa? berapa lu nak? opis kat serdang.

lily,
bdk2 poly? huh? jenuh gua nak train..

afeez,
nasib baik pose, kalo tak pose, nak je gua pegi umah ina tu lempang dia sedas dua.

capiqa,
gua terajang org yg bg gua panas je.

shakinah said...

tunggu aku abis stpm aku apply.

haha

Luca said...

ini lagi sorang nak kena terajang!

Cik LeYha~~~ said...

mcm taste nak cari bini jer..
bukan PA tu..huhu

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

lu betul2 garang nih

anyone of us. said...

opis kat serdang.dekat tu ngn umah gua.heh


rere