Wednesday, November 24, 2010

kisah gua dan mamat taekwando

budak-budak sekarang, sume pesen garang-garang.

33 comments:

Sarabat said...

pehhh...!! garang abis... lu dah try tanya dah, sunat ke blom? wakakaka

- koroe - said...

haha..kanak2 garang.igtkan kanak2 riang aje ade.kanak2 garang pon ade daa.

tapi kalo kondem dia sampai dia bengang lagi style.

baru dia tahu langit tu pink ke kalerless..

+d.O.Y.A.h+ said...

kim slm kt adam afeeq :P

ateeka amer said...

ahaha. lu ada maki dia ke?

Mell Aziz said...

eh. eh. budak tu equal pig juga.

Jarr said...

lu tak seram ke bhai?taik-wan-dowhh.

kucai said...

hauhuahuahau...stai kote tak sunat lgik dok bt camtu...soh dia p blajag mengaji bagi abis dlu..hahahaha

kucai said...

hauhuahuahau...stai kote tak sunat lgik dok bt camtu...soh dia p blajag mengaji bagi abis dlu..hahahaha

Sylarius said...

Macam gampang la perangai budak-budak zaman sekarang ni.

Entah dibagi makan ape la gamaknye. Berani lain macam.

ahmad fathi said...

hahahahahahahaha......luca kne ugut....

Fa-T said...

ahaha... ahaha.. ahaha.. bulu jembut pun jarang-jarang...

MOFASAD said...

gua syak lu tkencing dah lepas tu

nizamsani said...

hebat.

Nik Saiful Anuar said...

kt dlm fesbuk die berani, gua track ip address, dtg umah die, gua kasi ajar sampai lumat

Anon said...

Dia bengang sbb UPSR dia hancur. Nak apply MRSM dapat sekolah inggeris,Henry Gurney.hahaha...

Sang Harima said...

Celaka! Anak sedara gua tu.

Bukan Taekwondo, karate.

Dia memang pesen samseng. Darjah satu dah boleh bergaduh dengan budak darjah enam, pukul budak India..

OK sebagai bapak sedara, gua mintak maaf di atas pihak dia.

Sang Harima said...

OK. Adam Afeeq ni darjah tiga. Dan dah bersunat. Duduk dekat Taman Melewati. OK?

Sang Harima said...

Dan gua tak tau apa pasal dia cakap dia umur 12 tahun. Mungkin abang dia. Tapi abang dia tak kuat.

Celaka, 3 komen gua tulis untuk anak buah gua. Balik kampung nanti gua ajar dia adab sopan.

Luca DK said...

hah.. tu bapak adik adam afeeq dah bersuara.

gua tak de hal pun sang harima.

as long darjah 3 dah bersunat, kira o.klah. gua dulu sunat darjah 5.

Sang Harima said...

Hehe. Gua save entri ni untuk tatapan dia.

Tapi gua rasa ni kerja abang dia. Pandai-pandai la mereka berbalah nanti.

eDdY said...

gangster abes..haha

aloy_paradoks said...

celake,, aku baru tau ko ada blog arini,, ni pertama kali masuk ni,, ni pun aku terbaca nama ko dekat blog kwn aku...

sastraboy said...

respek aa sama sang harima.

mana lu nak cari pesen orang cakap terus ni?

keh keh keh.

talkIZcheap! said...

gua pon 'budak' taekwondo jugak, tapi bukan yang jenis garang-garang lar...

cuma 'dalam hati ada setan' tu biasa... :P

Zinedine Zaiddin said...

Betul ke anak sedara ko harima? HAHAHA..

Kalau ada budak tu cakap depan2 mau dapat penampo sedas..wakaka

Emira Darmia said...

cute lil monster!! :)

dinsman said...

Seploh kali aku baca entry ni, 12 kali aku gelak bedekah2. mcm hamjadah punya lawak.

acepa weet said...

cisdel btol budak kicik neh
meh pakat taekwando sket.haiyak

kitt said...

hahah...laak terbaik minggu ini.

jumpa face 2 face mau bepeloh teloq tgk uncle luca.

Luffy said...

budak style ni kite kasi makan lutut je...haha..

Anak Nakal said...

faking lawak.

little monster said...

haha budak tu pon dngn bagga je ckp dier 12 taun..baru 12taun der...huhu

Anonymous said...

Simply je komen. Main2 gurau2 cam kite ngn kenkawan la kot. ni pon jdi issue.