Friday, November 26, 2010

MAHA 2010 ini adalah pesta tani paling best tahun ini

siapa-siapa yang kata hero sangat bercucuk tanam main farmville dekat fesbuk tu, gua harap rentikanlah keje lu orang tu dalam 2 minggu ni.

sebab apa?
sebab MAHA 2010 dah start weih.

apa kejadahnya MAHA tu?
MAHA itu adalah woodstock untuk kaum petani, peladang dan nelayan. kat sini kita boleh belajar jadi petani yang true. menatang ni start dari 26/11/2010 sampailah 5/12/2010. buka dari 10 pagi ke 10 malam.

dan MAHA ini 2 tahun sekali je taw!

apa bestnya MAHA ni?
ada gua. gua yang bercakap sopan dan melayan pelanggan dengan baik.

o.k, gua sudahi dengan satu lawak yang tak lawak., "Datang jangan tak datang."

5 comments:

Jarr said...

woodstock dah tak bleh pakai..kita pakai Glastonbury festival...kahkahkah

deus X machina said...

lu jual apa george?ketum?

Taufiq Ali said...

Abg Luca,

saya nak pinjam ayat ni nak buat update kt fesbuk..harap maklum..hehe..

Anonymous said...

Encik Luca,

Saja nak bagitau saya dah terima CPD, Khamis lepas. Mmg best CPD! Terima kasih!

Akrimah, Kluang

MushroomCute@Mariea said...

Tak jumpa pon..Mush gi berkampung kat MAHA sehari suntuk Jumaat tu. Err.. makcik tu adalah insan yang hanya akan menghuru-harakan ahli jawatankuasa yang sememangnya sudah cukup huru-hara dengan kerja mereka yang banyakkkkkk sempena merealisasikan MAHA 2010 ni.

Huru-hara tak ayat Mush? hehehehe