Tuesday, December 28, 2010

Hari pertama saya di IPTA bumiputra

Petang tadi gua pegi mendaftar diri sebagai pelajar IPTA.

Petang tadi juga gua saja gatal kotey pegi join dorang punya LDK (latihan dalam kumpulan, bukan luca de ketiak).

Hasilnya,

Gua bertekak dengan seekor fasilitator.

Dia hangin gila dengan gua, salah satu sebabnya gua tak panggil dia "ABANG."

ABANG BAPAK KAU! Kalau gua kena panggil lu abang mesti sebab 2 sebab:

1. Gua nampak muda macam budak-budak lain umur 18 tahun.

2. Fasilitator tu bodoh nak mampos, dah tua-tua pun tak abis belajar. Pastu dok kat situ dok gila nak suruh orang panggil dia abang.

O.k, gua rasa sebab no.1 lebih bagus.

P/s: Gua punya cita-cita nak add dia kat fesbuk.

21 comments:

g0m0k9enDek said...

mana??

Dark Ray™ said...

lu memang suka add orang kan lu kan??
kan kan kan???

Anonymous said...

Lepasni pakgad equal pig lak.

yuu donaghue said...

aku doakan cita2 kau tercapai

speedrider said...

sambung blajar full time!!!??? Equal pig!!! Hahahaha

Semoga berjaya bro.

Hellioz said...

oh, agak2 ade riot roger gwa
gwa nk join

-[miracle]- said...

haha. semoga tercapai citacita :D

REPUBLIK N9 said...

Lu kakikan je mamat tu... kalo gua dulu gua langgar je ngan moto

shahirahkhairudin said...

saspen.. melaka ke puncak perdana? *garu dagu*

fndrocka said...

Pergh...sambung belajar.jgn bawak ajaran tak elok kat kawan2 sedarjah dah lah

Nik Saiful Anuar said...

all the best la bro lucy

beringat-ingat dinegeri org, hehe

RoseHana said...

hahahahahhahahaha

asuka said...

memang setuju mcm bagus punya"abang abang"

ateeka amer said...

aku syak ko kat ukm ni? btol?

ateeka amer said...

eh utm eh? haha bengong

Bert said...

aku dari dulu anti-fasi

bro, kalau dah jadi fasi masa senior nanti, jangan garang sangat, lari budak-budak tu karang..kah kah

shandye. said...

sepak laju2 je vontot 'abang' fasi ittew. hahaha...

MofiDhouse said...

hahaha....... abang fasi tu memang lama la kut orangnya... cara fikir pun kuno.... orang tak pakai dah abang abang sekarang.... orang guna BRO jerk.... kuakuakuakauhahaha

Mell Aziz said...

der. mak lu lupa nk bg tau kot yg abg lu ade kt uitm. haha.

nizamsani said...

abang terpisah masa kecik-kecik tu.tertinggal masa nak naik bas.boleh jejak kasih ni.bertuah la kau.

sastraboy said...

add, lepas tu troll. memang gila. kehkehkeh.