Tuesday, January 18, 2011

SETAN!!!!!!

Setan bagi segala setan adalah bilamana gua semangat-semangat bangun pagi, mandi air sejuk, berak pun tak sempat, pandu secara merbahaya dek kerna bersemangat nak attend kelas degree gua yang pertama.

SETAN bagi segala SETAN nya adalah, kelas gua tu batal!

SETAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 comments:

BajuKurung said...

sbar botak.. sabar..

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

Kahkahkah. Betul cakap BK weyh. Student kena banyak besabor.

hentakbelipat said...

pengalaman buat lu..

cik sophia kirai said...

bes ape camtu at least bole tros g tgk wayang cite Khurafat-perjanjian syaitaaaaaaaaaaaaaaaaannnn..hahaha

myblood said...

aku pernah rasai perkara macam nih, memang hell sebagai balasan aku mogok tak pergi kelas subjek tuh untuk minggu depan.

Anonymous said...

wahhh kiter senasib.. pagi tadi gua kelas kol 8 gak.. batal gak.. shit!!

Synadzy said...

hahahahah!

Ga-In said...

sabar-sabar bro..
at least leh gi berak.
haha

yuyu said...

gua pun da terbiasa mcm tuh..grrr

kakiberita said...

he he. nasib bek sempat sampai. kalau tak lagi mcm tak puas hati. :)