Friday, July 17, 2009

(juliana) gua xtau dia ni org ke babi

semalam gua ada meeting kat utm, skudai, johor. kira2 400 kilo dari opis gua. kul 7 pg gua gerak dgn partner gua (bkn pidomat. pidomat hanya sleeping partner gua yg dok marah2 kat org bg kertas kat masjid jamek, klik sini.) dalam kul 10.30 gua sampai, gua agak kagum dgn kelajuan decepticon gua.

kehadiran gua n partner di sambut oleh sorang gadis yg gua bajet cun tp sebenarnya tidak. argh! libido gua da terganggu. gadis tu ajak gua pegi bilik meeting. kitorang mula start meeting.

sampai satu masa, dia tanya umur gua n partner berapa. gua ckpla satu nombor. pastu dia ckp gua n partner sama umor dgn dia. lepas tu meeting tu start jd xformal.

gua mmg xsuke meeting yg x formal coz gua nak sume keputusan yg dibuat xleh main2. sampai satu masa gadis tu mengeluarkan ayat.

"jgn rs bila sy pakai baju kurung, saya xleh sepak encik berdua"

what the fish! gua hangin tapi gua sabar. lepas tu mcm2 la ayat kuar nak tunjuk dia bagus.

gua tengok gadis tu betul2 dgn pandangan batin gua.

gua rs dia ni babi jelmaan.

p/s: ptg tu gua kol bos dia. bos dia kata besok gak dia buang bdk tu.

10 comments:

sEmut said...

kulit dia ada bintik tiga?

FdausAmad said...

sebelum gua membabikan betina tu..gua nak tanya lu pegi meeting dressing macam mana?,cilaka ka tak cilaka?,

ayampinko said...

kompom babi...ia aku dah tilik dah..babi..

Luca De Ketiak said...

semut:
yg gua bleh konfemkan muka dia ada bintik la, bekas jerawat.

fdaus:
xkan la gua nak dressing mcm dok kat opis kot. gua dressing mcm lu pg keje la. ala2 buruh korporat.

ayam:
lps2 ni senang la gua cr tukang tilik. lu da ada.

Lee_Ann_Naa said...

hahaha..lawok2..npe cm emo smcm jek..

Hidemichi said...

psiko siut!

pu3syakira said...

ni babi dah insaf ni....siap pakai baju kurung.
Sedar plak ari jumaat eh?

fallen angel said...

wah menggelabah nak mampus perempuan tu. tp gua rasa masa dia nak mandi nanti dia sure ada kekesalan di hati betapa bodohnya perilaku dia camtu. being a woman, i think, she was nervous... mungkin korang menggoncang naluri perempuan dia sampai dia tersalah cakap.

Luca De Ketiak said...

fallen:
mgkin betul. mungkin kami tak teruja tgk dia tp dia teruja tgk kami.

wani_g said...

well, 1st impression x slaluny betul