Tuesday, October 6, 2009

(gua) bleh athma gua kalo cmni...

apa lu rasa bila x-bf atau x-gf lu ajak lu datang kenduri dia atau ajak pegi umah dia?

gua mula2 ingat, gua sorang je yang berkeadaan dilema sebegitu seperti yang gua coretkan di sini. rupenya ada lagi 2 ekor minah yang berdelima seperti gua.

2-2 minah ni, idokla penah gua jumpe. kenal pun tidak. tapi dorang melalui fasa2 seperti gua.

lu orang bleh baca kesah menyayat hati dorang kat

sini

dan

sini

amiklah pengajaran. ingat! barang yang lepas jangan dikenang.

untuk lebih feel, lu baca sambil dengar lagu ni.



p/s: celaka, gua tak tau cmne nak letak video kat blog. sape2 tolong ajar gua.

p/s II: tq pada hafiz coz ajar gua. jasamu dikenang!

7 comments:

Hafiz Hamid said...

copy je kat bhgian embed tu, ade kat sebelah kanan atas youtube..btw, kisah tu gila babeng sedih, aku x mampu baca abes..

BajuKurung said...

Gampang <-- khas utk lu..

**kisah same tu yg xleh blah tu..
-sekian-

[ o k e d ] said...

mmg bebe ajak gua..bebe pon da ade pmpn len..elak nnt bebe buat blog dan tulis mcm gua..

aishah_conteng_je said...

tambah lagi..

coward

aishah_conteng_je said...

tak payah delete komen aishah,
aishah boleh delete sendiri

[ o k e d ] said...

gua mula2 ingat, gua sorang je yang berkeadaan dilema sebegitu seperti yang gua coretkan di sini. rupenya ada lagi 2 ekor minah yang berdelima seperti gua.

berdelima..

Luca De Ketiak said...

gua rasa gua tak perlu reply komen2 kat sini kot.. ada org marah2..