Wednesday, November 4, 2009

(burger faizal) peniaga burger yang advance

mekdi tidak membuat delivery ke kawasan opis gua. macam gampang. nak je gua anta surat kat ronald mcdonald tanya nape bangsat sangat memperlakukan gua sedemikian rupe.

hajat gua nak beli umah kat gita bayu yang dekat2 opis gua ni pun terbantut. apa barang beli umah harga 1.5juta, ada petronas, ada mydin tapi luar coverage mekdi delivery. lagipun gua ngan awek sweet da bersetuju nak beli umah area ampang jaya. senang nak pegi keje katanya. keje ape pun gua tak tau lagi. nak tau camne, belajar pun tak abis lagi. gua harap mekdi delivery kaver area sana. senang gua nanti nak makan kalo2 bini gua tu (time tu) kena on call.

o.k. skang opis gua da ada alternatif. burger faizal kat simpang masuk opis gua tu cakap, dia leh wat delivery. baru jap tadi dia anta 3 bijik burger untuk gua n budak2 gua yang sebok dok o.t.

bagus bukan?

p/s: tiada gambar stall burger faizal tu. gua malas nak amik!

6 comments:

haan said...

1st!

dun worry bebeh. kat ampang jaya byk mekdi. bila byk mekdi, for sure delivery pun bersepah.

sepet said...

tu ah....area umah haku pon mekdi x bley nk delivery...sgt tekanan

mieraaj said...

owh..dah ade mydin ke area desa serdang??lama tk g sn

Luca De Ketiak said...

dear,
bila dear ckp cmtu, ilang sume kerisauan gua. hahaha!

sepet,
lu dok are mana? rengit ke?

mieraj,
gua dgr dorang nak bina scc kat sini gak. serdang city center. ala2 klcc. terbaik bukan?

BajuKurung said...

Putrajaya yg skit mcm gampang punye gempak pun xde delivery.. klu x, kompom bdk mc'd jd shbat handai gua..

she-G said...

weh bk bk...diet nuh