Tuesday, November 3, 2009

(gua) tawaran kerja kosong - ini serius!!!!

gua malas da nak tulispasal ni . gua syak selama ni dorang ingat gua main2 agaknya.

gua baca pengangguran makin meningkat, tapi ada beberapa org minah je yang mintak keje ngan gua. tu belum kira ajak gua kawen lagi tu. gua suh anta resume, dorang dok anta video 3gp dorang kat gua. hush! nasib baik gua pikir mak bapak gua kat mekah, so gua hanya menepis sume godaan tersebut dengan berkata astaghfirullah..

so, arini gua amik keputusan, nak berenti keje kerani dan nak berkecimpung balik dalam dunia sales. so gua nak pegi wat sales. dan gua perlukan seorang assistant untuk memudahkan keje gua yang da nak mula serius ni.

so, kalolah lu orang rasa lu org legend n layak n nak bekerja ngan manusia kool seperti gua n kompeni seislamik gua, tolong anta resume kat gua. letak gambar paling menyakinkan dan cun supaya senang gua select.

gaji bape? lu orang nak berapa, lu orang cakap. tapi kalo lu orang tak keje macam gaji yang lu orang mintak, jangan kecik ati kalo gua buang time2 tu gak.

p/s: gua garang.

9 comments:

[ o k e d ] said...

gua apply da beratus kali..gua tau gua tak layak..lu pon da tgk result gua kan..kecik ati gua

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

gua tgh cari part time utk masa cuti gua selama sbulan nanti..agak2 ade ke?

..nOWa.. said...

adik nak buat part time je ngan abang..bukankah itu juga akan meringankan sedikit beban yang abang tanggung selama ini?

* bayar gua gaji hari, sudah..gua nak kerja dari rumah gua aja..lu tolong pikirkan yer? gua serius ni!

she-G said...

ai ni keje gomen..so lau pekeje gomen tau la camne laku fiil nyer..kam tak sanggup lak.hahahaha

Luca De Ketiak said...

gua nak reply she-g nye je..

kalo keje gomen berenti keje, nak keje ngan gua. gua sanggup amik!

meo said...

bunyik cm nk yg pompuan je...ps tu nk yg cun2 lak...dulu dh ade kes kne rejek jd cekgu psl obesiti...cm kes nk berulang je...ini serius!!! gua nk lapor kt datuk dr s.subramani...

BajuKurung said...

luca, gua dgr Kesygan nk kje.. cz RELA elaun kecik.. muahahaha

she-G said...

luca : wah luca..wah wah de wah la...letak syarat bertulis itam putih leh?hahaha...
(nak wat cam kompeni bapak sendiri jer..pergila mam...hahaha)

alitosfera said...

jawatan manager pon ada...