Wednesday, December 2, 2009

(gua) hotel yang tidak tenang

gua masih lagi berkursus untuk negara.

baru arini gua tau yang course ni 10 hari. gila ah ding dong!

semalam gua cerita pasal makan dia 8 kali sehari.

arini gua nak cerita pasal penginapan.

oleh sebab jalan nak pegi pj jammed macam celake, so gua pilih untuk tido kat hotel yang kerajaan tercinta sediakan.

hotel ini ada kolam renang tapi gua mampu tengok je la.

yang paling seronok adalah, sebelah hotel yang gua tido tu, ada club malam tersohor bernama dv8.

oh ya! sampai kul 3 pagi gua takleh tido coz tingkap bilik gua betul2 mengadap dv8 tu. celaka sungguh!

malam ni ladies nite, kalo malam ni gua takleh tido gak, gua nak kol jais kata ada orang islam minum arak secara terbuka kat club tu. biar club tu kena raid. baru tenteram gua tido.

sape ada no. jais, bawak mari kat gua skang. gua nak wat standby.

8 comments:

shakinah said...

0135884420
nah.tu num ustat skola pondok kat kelantan.haha

Syazwan VL said...

bro....yellow pages kan ade...xpun ape guna lu surf internet kasi search la....huhuhuhu...chare!

macha_sezs said...

heh, bila tak boleh tidur ni, apakata lu fokuskan macam mana nak dapatkan 5ribu melalui kerajaan tercinta tu.

Luca De Ketiak said...

sha,
ustat yg wat jus tok guru tu ke?

VL,
gua saja je nak lu org sama2 berkongsi pahle membenteras maksiat.

macha,
susah gak nak fokus la kat luar dok dum dam dum dam..

she-G said...

amek la...no tepon 55143411/ fax 55103368..
p/s : tunggu repot dalam paper dgn ganbo perepot nyer

..nOWa.. said...

gua mmg galakkan lu report..pikir pahala dowh..ni hotline nyer 1-800-88-2424 (ni betul punya bukan main2) nak suruh diorg ambush bilik lu pun boleh..

she-G said...

luca..no tepon tu letak 03 depan..kam sampai tah mane2 la tepon tuh...tunowa bagik ni hotline lagik bagus

Luca De Ketiak said...

tq sape bg no.

club tu macam tak bukak semalam.

gua bleh tido lena..