Tuesday, December 15, 2009

(gua) konsep blog gua akan jadi macam blog awek2

ingat tak dulu gua cakap gua nak beli kamera kendian tukar konsep blog gua jadi blog bergambar?

ya! kini impian menjadi realiti. pasni gua akan banyak amik gambar, cantik ke tak gua peduli ape.

gua da post 2 entry baru gua pasan yang gua tak wat ucapan penghargaan pada awek sweet gua atas kesungguhan dia mengajar gua yang lembap ni berekplorasi dengan kamera baru gua ni.

mulai skang, gua kena kurangkan makan semut, baru cepat pandai.

to dear, jangan hangin2, nanti kena santau. hahaha!
tq luviu!

p/s: pls, pasni tolonglah jangan bandingkan blog gua ngan blog hanis zalikha. ik ik ik!

4 comments:

BajuKurung said...

haaa.. bru ok.. bgus awek lu..

nizamsani said...

wow.dah ada kamera canggih.

Luca De Ketiak said...

bk,
tgk bf dia ar. ik! ik! ik!

pidomat punye kamera lagi canggih..

nizam,
kamera gua takleh gua nak lawan pidomat. kamera dia lagi canggih.
tp nak amik gambar kena stok amik dari jauh2 je..

lens mcm gmpng!

BajuKurung said...

mcm gampang gelak ikikik.. gedik giler..