Saturday, December 12, 2009

(gua) tido yang menyeksakan

lu orang pernah rasa kaki lu orang tibe2 cramp time korang tido?

celaka! sakit nak mampos!

12 comments:

nanadcullen said...

mungkin lu on kipas deras sgt. kekeke!

cikmemy said...

cabut jek kaki 2

momoc said...

taw2!selalu kena..

n cara nk bg ilng is dgn ltk kaki kt tmpt tggi smbil baring.cth kt kepala katil..

selmat mencuba..=)

fndrocka said...

aku pernah gak kena..tapi kat tangan

eL said...

penah-penah...masa tgh sedap tido la dia nak jadi. terus terbangun tido. nak nangis pun ada sebab mimpi terputus.

Muhamad Saipul bin Fakir said...

ade gak la slalu jadi...
penawarnye...ececeh...

ambik air dan sapu tempat yg sakit tu...slalu gune ludah je...

Nur Wajdan said...

mau tak nyer tak pernah rasa... pompuan pregnant selalu kena...
hmm seronok jugak bila tau lelaki pun kena... errr ke awak pregnant??? ;)

she-G said...

salu time preg dulu..tak cukup besi mak kata(ye ker??)haah...pregnant ke luca?sape bertanggungjawab wehhh

Anonymous said...

betol2. gua salu kena masa preggy dulu nih. sapa buncetkan lu nih bai? hahah

-nanad cullen

Anonymous said...

betol2. gua salu kena masa preggy dulu nih. sapa buncetkan lu nih bai? hahah

-nanad cullen

Anonymous said...

org obesiti mmg senang cramps

luca skang sakit ginjal lak said...

nanad,
gua pasang kipas no.5.

cikmemy,
meh gua cabut kaki lu.

momoc,
time tido otak gua tak bape nak berpikir.

fnd,
tgn lu seluk dlm suar time tido, tu yg cramp tu.

el,
lg potong kalo time tu br nak start mimpi basah. ik ik ik!

saiful,
ludah? berkahak ke tak?

nurwajdan,
pregnantkn org bleh ar gua wat.

she-g,
dalam kaki ayan ada besi.

anon a.k.a nanad cullen,
sekali cukup la..

anon,
lu selalu kena?