Friday, January 22, 2010

(gua) Yey! Ai da ada kepala blog baru.. Uols jangan jaki!

minggu lepas gua da janji nak tukar kepala blog gua.

minggu nak abis.

so, untuk mengelakkan gua di cap sebagai sorang yang pun pang, kecek sajo, atau cakap je gegar2 tapi menikus bila jumpe, gua gagahkan gak diri gua yang bz untuk design kepala blog gua.

ilmu photoshop gua tak sempat nak khatam, so gua guna apa yang ada je la..

hope sume suke dengan kepala blog baru gua.

amacam? sama tak?

tq cik epal kerna bagi inspirasi pada gua untuk kepala blog ni. mule2 gua nak wat style pidomat, tapi macam tak berseni, lagipun fan pidomat baru seribu lebih, fan cik epal da 2ribu lebih, so kalo nak amik inspirasi, amik dari yang lebih pakar.. ik ik ik!

p/s: kalo nak suh gua lukiskan pale blog korang, gua no hal je. rege kawan2.

p/sII: gua tengah ekjas, yang kat tulisan lucadeketiak.blogspot.com tu, nak bagi lip lap lip lap macam cik epal punye..

14 comments:

haan said...

First!

Like..

[ o k e d ] said...

second!!

like jugak

aque said...

third!!!

sangat sukew...
LOL....

iezat n hobbes said...

4th

suka gila!
rotf

cik EPAL said...

tak sama pon :D

FdausAmad said...

Lu jangan babitkan gua dalam perkara perkara yang bukan duit..

G.O.N.D.O.L bila buleh baca?

gadissebelahpintu said...

gua suka!

oranglidi said...

keh keh

nabila said...

terserlah kreativiti anda!!!
hahaha..suke2

Anonymous said...

luca kalau minat kat orang, pastu tak dapat dia memang akan jadikan inspirasi

-aishah malas nak sign in-

Faizal Ali said...

sayang..

kalau awak tak dapat saya, jangan kacau pakwe orang lain. tak baik.

i still love u.

eDdY said...

smart dowh kepala blog lu..haha

hajarr said...

aku terus add cik epal..
harap2 tak kene rejek.
lol

fndrocka said...

lepas ni follower kau akan double dari cik epal...