Wednesday, March 3, 2010

(gondol) jangan menangis wahai gadis2!

gua pernah tanya gondol bila dia nak kawen.

dia jawap,

"umo 30!"

tapi gua syak zi avi (makwe gondol) punye ilmu penunduk lagi power.

haiwan buas seperti gondol selambe je dirantainya..

dan inilah hasilnya.

untuk dapat jemputan ekslusif ke kenduri kawen gondol, lu orang klik kat fan page dia kat sebelah kanan blog gua ni.

7 comments:

nizamsani said...

Tahniah.

she-G said...

owh..tu ke name betul nyer...

name kurang betul sngtlah fem..cam geng2 tari tirana je

pepom..tahniah

si buta warna said...

tahniah!

10tonmind said...

tahniah

..nOWa.. said...

bravo gondol...nanti aku kirim lesung batu sebagai hadiah perkahwinan ye..

cHeQgu sQema said...

err... cik gondol kawen masa annivsry sayer~~ waaaaa....

Anonymous said...

wahh..gondol bakal menamatkan zaman singlenye.tahniah kpd en gondol dan cik zi avi :)


~nd85~

*en luca.buku en gondol masih boleh di pesan? seperti mau baca :p