Wednesday, May 19, 2010

(gua) meeting bersama e-bay di pagi hari, mata mengantuk, kutahan juga.

pagi tadi gua meeting pasal e-bay kat matrade.

daripada meeting tu, gua dapat 7 perkara:

1. bangun pagi memang tak berapa best. gua salute pada sape2 yang bangun pagi pegi keje.

2. jalan kat kl pagi2 jam dia memang macam celaka. kenapalah selama ni gua tak tau.

3. barang termahal yang dijual di e-bay adalah jet pejuang.

4. barang termahal yang dijual di e-bay malaysia adalah kereta proton perdana. mamat u.k beli.

5. kerajaan makin takdak duit. selalu kalo time break, makan dia memang mewah. sampai 10 jenis kueh tapi tadi ada bihun, sandwich ngan kuih yang kaler atas ijau bawah putih je.

6. kalo ada meeting2 camni, orang melayu memang malas nak pegi. meeting tadi gua kira2 ada 90% cine. syabas ibrahim ali!

7. sejak gua abis belajar u, tadi buat kali pertama, gua menyanyi lagu negaraku. gua nyanyi dengan penuh semangat. orang lain sume dok miming.

8. meniaga barang2 mainan kat e-bay boleh tahan gak masyuk. usd16,000 sebulan, sape nak bagi weh?

5 comments:

deus X machina said...

gua fes

haan said...

gua seken!

CikMelur said...

terd

Anonymous said...

hai abang saufy nizar...


hik hik hik..

[ o k e d ] said...

barang pertama yang dijual di ebay adalah laser pointer yang rosak. OT yang ajar! Dia bagi link tu.