Friday, June 17, 2011

Artis Bangang!

Orang nak jadi askar, dia pun nak jadi askar.

Orang lain jadi askar pakai boot, dia jadi askar pakai heels.

Macam ni nak pertahankan negara? Poodah!

tq KJ.

19 comments:

SynicalMind said...

askar wataniah divisyen menonggeng memang pakai heels, baru naik pungkok! macam ass....!!!!!!!!

afrohead said...

macam pundek pakai heels.

SynicalMind said...

macam? memang pundek pun!

Ismail Othman said...

kecoh kat kem tadi ni!

MushroomCute@Mariea said...

Hancus negara den laaaa...

I want to lose weight said...

memang bangang

NenekPenne said...

i rasa depa pakai baju lain masa pegi tu, then suddenly orang2 kat situ suruh depa pakai baju askar tu...

bukan nak sokong depa, baik chek dulu perkara sebenar before senang2 cakap orang bangang..

Fa-T said...

kalu pegang heel tu.. boleh tukau kasut jadi pistol!

Pert Doherty said...

lu tak tahu ke wataniah mmg ada simpan askar heels utk waktu2 darurat... masa darurat satu pempuan utk 10 laki..

MamaLeeya said...

utk sesi bgambo je tu....kan nett kannn

paehinc said...

Aku pon nak masok wataniah gak la camni!

Bang.. mintak copy gambor

SynicalMind said...

nenek, maknanya orang2 yang suruh tu la bangang. ingat ni filem porno ke uniform wataniah nak match dengan high heels!

muaz zulkeflee said...

celaka...ade gak tq kj kecik2 kt bawah...hahahha

alien said...

alah setategi nak tarik org awam masuk askar lah

Anonymous said...

bangang segala bangang.

ukhti syikin said...

aiiyooo.... macam ni.. kalau tak reti pakai high heels taleh masuk wataniah ler :| undang2 baru sudah :| ....



<--- taleh masuk wataniah.. tak reti pakai heels dengan mekap tebal :|...



giler lawa askar2 wataniah kat m'sia.. sempat mekap2 lagi..

erks! ter ngumpat ..

melengkoq meliat said...

artis2 semua nak publisiti n nak edorsement dari kerajaan. macam mana nak survive kalu x buat benda nie semua. satu lagi dia org nie aku gerenti tak tahan masa training nnt ada yang muntah ker apa ker. jangan la SM dan jugak PTI lembut kan dia org belasah jer macam mana aku kena masa aku di KTLD dulu

suhaili sulaiman said...

org pkai boots depa pakai heels..punoh!

SatuJutaIdea said...

Mampu ke diaorang nak tahan rekrut 1 bln dlm kem (teringat zaman study dulu² kala time cuti semester)???

Sanggup ke diaorang kena gondol kepala #1???

Ada ke masa diorang nak gi training wajib tiap bln???

Glamer ... glamer ..... glamer ..... ikan masin gelama :p