Saturday, June 11, 2011

(Catatan Nizam Sani) Buku untuk orang yang malas membaca!

O.k, gua dah siap menyusun atur buku ke-3 terbitan DuBook Press, kompeni penerbitan buku paling power di dunia, milik gua dan Firdaus Abdillah Hamzah, si setan yang menjual burger.

Gua rasa buku Catatan Nizam Sani akan jadi buku teringkas dalam sejarah buku Malaysia.

Nipis pulak tu.

Berapa ragok gua nak jual ni?

Setan.

4 comments:

Kemat said...

Buku Nizam Sani nie mesti laku keras nie. Tulisan pendek-pendek dia (yang juga macam dia) memang best. Buku nie memang wajib gua beli. Sifu gua nie

TunjukSatuJari said...

senipis roti canai? lapan posen sudah!!! gua malas baca, rajin makan.

MatNazip said...

ok apa...
bleh buat novel awal kanak-kanak...
hahaha

aloy_paradoks said...

lu makin hari makin teruk main duit gua tengok.