Wednesday, June 8, 2011

(Express Dania) equal pig!

Cerita Ekspress Dania ni adalah cerita paling babi gua tengok dalam minggu ni.

Cerita ini sesetan sinetron2 indonesia dan juga cerita Filipino yang berlambak dalam Astro dan TB3 tu.

Gua harap mereka semua masuk neraka!

8 comments:

Lady RaRa non-illuminati said...

setuju. Tp mana hang tau kalau x layan?

Bozu said...

sedap skirt dia..

nizamsani said...

kau kena menghayati awan dania dulu. baru boleh feel express dania ni.haha.

Abi-iRFAN said...

yang tengok pulak nak kira macam mana?

Gua syak binatang musang je.

DrBombay said...

kenapa?? apa jadi dalam episode tu? cub cite... cub cite...

bagilah info lebih bagi yang tak tengok lagi..... nak jugak aku comment lebih.

TunjukSatuJari said...

hahaa, lu pun jgn ikut masuk neraka gak...

iamstradust said...

actually aku yang tulis cite tu 1st2.. pastu producer drama tu tak suka treament aku..so depa cari writer n director lain..so kira aku masuk neraka tak?

Luca DK said...

lu kira macam abu talib je la.. dapat siksa paling ringan. pakai selipar daripada bijih sehingga menggelegak otak.