Monday, June 13, 2011

KAU!

No. 1
No. 2

No. 3


Gua sekarang ni tengah kemaruk design buku dengan zine.

Sangat2 kemaruk.

O.k antara 3 tu, mana yang o.k, kalau lu orang kata2 3-3 tak o.k, sila pergi isap dadah. Itu je pilihan yang ada.

Jangan lupa, dapatkan juga menatang ini di KLAB 2011. Harga belum ditentukan lagi.

Cetakan pertama dan tak akan diulang cetak lagi.

13 comments:

alia ;)) said...

yang ketiga paling ok !

bact. said...

ke3!

aloy_paradoks said...

power jugak awak ni.

yummien straggy said...

vote for number 2 :)

akulafix said...

aku vote untuk 1st...sebab aku yakin tu logo halal yang disahkan oleh jakim.

reen said...

kalau x logo halal kat no. 1 tu sy pilih no. 1. erk... kalau jawab mcm ni kena pegi isap dadah jugak ke?

papasemut said...

no 3 cantik

indahnyasisuria said...

no.1

wann afzan said...

yg 1st. yg lg 2 tu mcm pmpuan. lg sng ckp mcm gay ah

Polis Karma said...

No. 3!

kitt said...

no 1 kasi edjas font quote Aloy tu shade pink ke..
tapi kalu tak nak, buat no 3.
*jawapan ni mcm kena pegi isap dadah jugak rasanya..

I want to lose weight said...

no.2

Pert Doherty said...

mut kalau gua nk kontribut design... agak2 lu bayar gua?

p/s: gua pilih nombor dua.. tapi cop halal letak skali.. tapi kasi kecik je..