Monday, October 17, 2011

Melayan Karenah Pelanggan

Alasan paling jitu dan membuatkan gua pun tak idea nak counter dah time urusan jual beli produk gua adalah,

"Nanti saya tanya orang rumah saya dulu."

6 comments:

al-jambz said...

pesen nizam sani dah lu ni luca.

Luca said...

nizam sani tu kalau time dia famous nanti, dia lupa gua, memang gua sumpah dia jadi batu.

albarn said...

bijok sungguh dia bagi alasan. huk aloh.

Sandokhan said...

'takpa, abang kasik jer no tipon orang rumah abang, biar saya tolong tanya untuk abang...amacam?'

Wadi AR said...

kehkehkeh

nizamsani said...

uhuk.