Tuesday, December 6, 2011

(Review Filem) Puss in Boots

Gua baru je kejap tadi tengok filem. Terlambat? Pergilah mati.

Ini adalah pandagan gua.

Mana2 ibubapa yang nak bawak anak2 tengok filem ni, takpayah bawak time show pukul 10.30. Pukul 10.30 budak2 nak tido. Gua dulu kecik2, pukul 10 je, abah gua dah jeling suruh masuk tido. Ini pesen makbapak bawak anak2 tengok wayang ni, gua tak taulah dia cedok dari mana. Kalau lu je yang nak tengok wayang tu sebenarnya, tak payah bawak anak2. Tinggal anak2 dekat rumah anak yatim.

Ini tidak, time lu syok2 tengok wayang, anak lu memekak. Berjalan sana sini. Ketuk2 kerusi. Lu ingat gua bayar RM22 nak dengar semua tu? Gua nak tengok Puss in Boots la setan.

Yang maknya pulak boleh pulak pindah kerusi jauh dari anak. Celaka betul! Kalau taknak anak, macam gua cakap tadi, hantar pergi rumah anak yatim.

O.k sekian review gua.

11 comments:

telor power said...

mak ai...rm22, apasal mahai betul harga tiket tu?
yang lain2 wa setuju dengan pendapat lu dalam entri kali nie bro.

Amalina said...

hahahah!betul!sokong!kalau taknak anak, masukkan balik dalam buntut, jangan tinggalkan..

Mizah Adam said...

ini bukan review puss in boots ni, ini review pasal etika menonton wayang! kekekekeke. nice2! aku sokong ko!

Lady Windsor said...

poyo la mak pesen tu..layak bela anak kucen je kalu lagu tu punya pangai!

OrangAkaun said...

hahahha
aku pernah kena..cam gampang rasa..nak lempang tak sampai hati..

Baran said...

cilakak. apa punya review filem macam ni?

zulhilmi said...

@Amalina..

sangat berlainan..
anak anda keluar ikut buntut ke?

Amalina said...

ya, anak tahi bintang keluar ikut buntut.

ain jannah said...

cter katun bwk ank..msih diterima akal..tp cter jwang2 pun bwak ank mmg cilake...ilang feel ak

fadz said...

best lah review kau, tepat dan hebat!

sybill said...

haha,review yang terbaik.