Wednesday, January 4, 2012

Pembeli di Malaysia


Hari ini iklan aku keluar dekat Sinar Harian. Muka surat 11.

Banyak jugaklah orang call dan sms tanya.

Soalan paling buat gua nak mengamuk adalah:

"Sekotak berapa RM?"

Tak tahulah gua nak respon apa. Gua dah letak dekat bucu, silap highlite warna merah lagi tu.

Why? Why? Kenapa kau malas sangat nak tengok betul2?

8 comments:

Wadi AR said...

huyooo hebat la abam luc

Ieda AlHabsyi said...

fewittt! nak sign dah masuk paper :) hheheh!

nizamsani said...

harga kawan-kawan berapa rm? #sajatanya

Gigi said...

berapa harga teh peria ni? nampak berkenan nak cuba.

opijul said...

ada tak yang tanya "pahit ke tak?"

Sayata said...

Harga sekotak berapa ni bang?

Anonymous said...

Sekotak berapa ringgit?

Dato' Shah said...

Biasalah orang tanya harga, dengan harapan dapat tawar sikit. Kan biasa penjual cakap, "Harga ni saya letak RM35, tapi boleh kurang RM33 je saya bagi"