Tuesday, October 2, 2012

Saya, exam dan HP Nokia

Jika anda ada HP Nokia, anda akan tau yang alarm HP Nokia tetap berbunyi walau kita off HP.

Begini ceritanya. Sewaktu exam dulu, kita memang tak boleh bawak HP masuk exam hall. Biasanya HP akan ditinggalkan di bahagian depan kelas.

Tanpa pengetahuan seorang rakan, saya telah set kan alarm HP Nokia beliau pada waktu sejam selepas exam berlangsung. Seperti biasa, beliau akan off HP dan tinggalkan HP tersebut di dalam beg.

Sejam selepas exam berlangsung, exam hall akan dikejutkan dengan bunyi alarm phone dan juga makian kepada celaka mana yang tak tau nak off HP sebelum exam.

4 comments:

Anonymous said...

Camne ek?
Aku syak cerita ni tergantung.

Kidipap.

Gadis Gambus said...

ni status facebook kau cilanat!

harap kau mati cepat dan reput dalam neraka

ZAR said...

pedajal orang kuat.

SaddLone said...

dan sony juga, sama jugak.haha