Tuesday, August 20, 2013

Perihal Syiah dan Memakai Otak

JL Hj Rachmatt :Hati hati !!kaum Syiah siap pisau BUAT sembelih Ahli sunah Wal Jamah ...kerana HALAL bunuh kaum luar Dari Syriah ni !'bul yg kena sembelih di IRAQ SYRIA AGFANISTAN IRAN DAN SEKARANG
MASUK MESIR !! BOIKOT PRODUK IRAN CARPET IRAn .. Baju hijab Iran ... Korma Iran ..FILEM IRAn .. Semua haram Dari Syiah Iran !

Inilah yang aku maksudkan, MEMBENCI SAMPAI LUPA GUNAKAN OTAK.

3 comments:

. said...

dah makan udang galah?

Anonymous said...

ntah, dah makan udang galah ke nak marah-marah gini?

Anonymous said...

Salam sejahtera tuan, pada mulanya saya suka bersangka baik dengan program kerajaan iaitu KPLI meskipun guru-guru terlibat hanya melalui latihan amat pendek iaitu kurang dua tahun sahaja kerana menyangka program ini mengambil golongan pandai, cemerlang akademik yang berasal daripada universiti terkemuka dan sekolah asrama, sekolah bagus-bagus.

Namun sangkaan saya meleset sama sekali apabila mendapat tahu bukan semua produk KPLI ialah golongan cerdik pandai yang mampu membimbing murid-murid berdasarkan pengalaman mereka dahulu. Ada guru KPLI hanya keluaran kolej yang orang tak pernah dengar, berasal pula dari sekolah menengah biasa yakni tidak skor UPSR mahupun SPM. Perwatakan pun tak macam guru jalan kengkang hisap rokok tak putus-putus asyik main fb.

Adakah untuk guru begini cukup latihan perguruan hanya dua tahun? Berapa kali mereka praktikal kalau hanya kursus dua tahun? Adakah mereka mampu menjalankan tanggungjawab atau hanya datang ambil gaji DG41 untuk hidup senang? Apa sekolah tempat menghasilkan modal insan atau tempat bail out orang tak ada kerja?

Tidak hairanlah sekarang budak-budak tidak hormat orang tua, berzina, hisap rokok, minum arak kerana bagaimana acuan begitulah kuihnya.

Ibubapa kecewa,
Taman Sri Sinar, KL.