Saturday, August 8, 2009

(gua) pegi makan dkt king dgn perasaan malu

semalam lepas gua solat jumaat, ayan ajak gua lunch. tekak gua rasa nak makan goreng2 so kitorang pegi "king". "king" 'ini adalah nama panggilan utk satu kedai makan yg terletak di kawasan pos mardi dekat2 dgn upm. nama ni kwn gua, ijok yg bg, nama sebenar gua xtau coz kedai ni xde signboard.

gua mmg ramah dgn kakak penjual n pemasak kat situ. sampai2 gua da pegi dapur order makanan. kakak2 tu mmg ramah gak tapi kali ni terlebih ramah. kejap2 senyum2. gua tau la gua ada market (gua belajar ayat ni dari blog oked, gila kampung gua). tapi kali ni dorang terlebih senyum.

da abis makan gua byr. ayan mmg bwk duit rm11 je. gua xbwk duit langsung. rege makanan rm11.50. so, gua byr rm11 jela.

bkn hrga makanan tu yg gua nak story.

time gua patah balik ke kete ayan, gua baru perasan zip sluar gua tak tutup. gila gampang gua rasa.

gua usha kat kakak2 tu, dorang masih senyum2. gua rasa kehormatan gua dicabul.

17 comments:

[ o k e d ] said...

bapak gua ngn adek2 gua g smayg jumaat pki kain gombang je..

ALiE said...

lu kan ada market..
hak3~

sEmut said...

hah ok la tu. marketing strategy

gjiEsaLim said...

lu dh tercemar..
xjadi nk ejas..

FdausAmad said...

Jenis kencing kat jamban masjid tak reti nak basuh..

Ieda said...

hahahha baik tul marketing yg ko buat tu... memang pas ni lagi market la ko erk...hahahhaha

niza dan niza. said...

haha.
len kali klau ada org snyum2 tengok u,
u tgk diri u dulu :))

puding roti said...

wohoo~~

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

opssss...mesti lepas ni dah segan nak ramah2 dah...huahuahua..ntah2 kedai tu pun ko x jejak dah...hahahaha...
poor marketing lak...

UnNamed said...

ahahaha...macam baba...!!

sekuqmeri said...

hah..
lu pergi semayang tadi pun tak tutup jugak ke?
aurat tu..aurat....

ehehe...
gua tumapng lalu....

Luca De Ketiak said...

dlm ada boxer la wei!

[ o k e d ] said...

boxer?ape tuh?
boxer yg muhammad ali gua kenal la...

box = kotak
boxer = pengotak

hahaha

niza dan niza. said...

ahaha.
setuju ngn oked.
oked: 10 bintang.bling bling :)

fndrocka said...

tragiz..ampunkan lah dosa mereka yg akan mengumpat ttg kau sepnjg tahun ni..

cik fatihah said...

hahaha!

Anonymous said...

Inikah balasan hang kenakan uncle jamil warden ambush dulu. sanggup hang gunakan zip seluarnya yg terbukak semata2 nk mintak keluar pekan...