Monday, August 17, 2009

(gua) tukar nama kompeni

gua rasa gua nak tukar nama kompeni gua.

nama baru: Kompeni Bapak Korang

so, staff2 gua bleh la tak datang keje, cuti sesuka ati mcm arini.

ish!

14 comments:

BajuKurung said...

hikhikhik..

luca : gua suke name cmpany lu..

"Kompeni Bapak Korang Sdn. Bhd."

nice name..

oked said...

n bile da cemerlang..name company lu bole jd kompeni bapak korang berhad..

bole byg tak name ni terpampang kat bursa?

kalo gua yg jd remisier die..mmg gua suggest kan kmpny ni laa

Luca De Ketiak said...

lu tunggu 3 taun lagi
tunggu gua jd mentri

BajuKurung said...

hikhik.. aku lak ngan sukerela nk jd Cmpany Secretary utk handle cmpny nie. x byr secretarial fee pun xpe.. hikhikhik..

oked said...

tak perlu jd menteri..nk dftar kat bursa gua bole jd consultant lu..yg tu kompom gua terer..hahaha

Luca De Ketiak said...

lu jual je la tudung tu.
xyah jd remiser.
lu kan kena gugur taraf.

hahaha!

tak kelakar bukan?

aishah_conteng_je said...

haha..luca carik pasal dgn oked
klau aishah jadi oked aishah dah bom ofis si pakcik tua ni~

BajuKurung said...

klu gua jd aisyah gua kasi flying kick kt si luca.. wacaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

oked said...

huh..lu blaja fesbuk pon ngn gua pastu nk bseng2..gua da settle hal kan td..lu byk mkn semot r

cik fatihah said...

saboo.

pu3syakira said...

baik letak KOMPENI SUKAHATI BAPAK KORANG...

lg pjg lg happening :P

BajuKurung said...

pu3syakira : kurang bernas, luca x amalkan konsep happening, dia lebih kepada keuntungan.. ekekeke..

AdiHana said...

boleh jugak letak nama "suka suki sdn. bhd"

motto syarikat: anda bebas beraktiviti sesuka hati anda di syarikat kami.

motto boss: gaji? ikut sesuka hati aku la nk bayar ke tak!

Noorlaila Mohamed Nor said...

kompeni bapak korang
mintak gaji pun kat bapak korang la