Monday, September 7, 2009

(farhaana yusoff) ex bf saya pun tak stalk saya mcm awak

gua baru berkenalan dgn sorang awek ni. budak lagi. umo 22. dia dok umah besar, nak pegi toilet pun kena guna garmin. bapak dia dokter kot (gua letak kot coz gua tak pasti). dia claim dia sweet. ye, gua akui, gua panggil dia "adik sweet."

tadi tengah2 gua chat ngan dia, dia kuarkan statement ni.

"ex bf saya pun tak stalk saya mcm awak" dia panggil gua pakcik tua stalker + pervert. takpe gua tak kecik ati.

o.k. gua dah jadi stalker skang. gile gampang. so pasni gua amat bz. nak uruskan company gua lagi, nak uruskan cosmic lagi, dan bertambah job baru, jadi stalker plak.

so, pasni, kalo gua jarang update, lu orang paham2 jela. gua sibuk stalk orang. hahahaha!

12 comments:

oked said...

budak ni laa yg dok usha gua..sebok oked dimana mana..padahal die pon stalk gua..cet

lu tanak umumkan ke sape stalker no 1 lu?

Luca De Ketiak said...

stalker no.1 gua takpayah umum kot.
da ada tagline da.

hahahaha!

oked said...

sape weyh?nk gak gua tau

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

perghh men stalk2 plak

hahahahaha

haan said...

saya awak tu bukan kata ganti nama diri sebenar..kata ganti nama diri yg sebenar--> lu gua..gua tapaham kenape lu kena tukar lu gua tu kepada awak saye..lu ckp lu nk nmpk lebih gedik..sumpah x..

btw, thanx pacik tua stalker + pervert kerana sudi menulis entry khas utk saya (ha yg part pervert tu pandai plak lu dropped)..honoured gila!

Luca De Ketiak said...

utk haan. utk seberang persoalan, sila rujuk header blog. rujuk ayat selepas "pegilah mam!" tu.

hahahaha!

gua da tambah pervert. lupe tadi. hrp anda berpuas ati..

haan said...

ok dah puas. sekian mekasih.

Lily_namakuratu said...

heh..
elok la....

BajuKurung said...

adess.. pasnie gua nk stalk kaslom.. oh kaslom... KASLOM DIMANA SAJA..

Luca De Ketiak said...

mcm gmpng oked, nak tau gak pervert no.1 gua..

hahaha!

oked said...

luca da ade pminat baru..pasni tade r gua yg jadi stalker no1 lu kan

Natsu said...

cit. lu dh kantoi stalk org, nk cover2 plak. err.. laen kli ajk aku skali la.