Thursday, September 17, 2009

(gua) ayat yang gua biasa dengar..

"mana cekgu anne cari budak macam ni. 1st impression tak bagus dah!"

gua petik dari film gaduh.

selalu gak orang cakap camtu kat gua.

watak nam ron dalam film tu, macam gua tengok cermin.

huh! ada gua kesah?

7 comments:

haan said...

gua suka film ni!

linda ckp: "ranting" sekolah.

raj ckp: sepak "teranjang".

sEmut said...

masa berbaris nak kena rotan tu nostalgia beb. hahah

Luca De Ketiak said...

gua dulu selalu kena rotan ngan pengetua.

nanti gua wat entry.

BajuKurung said...

gua lak slalu bg name pelajar kt pengetua utk dirotan.. part yg gua xleh lupe, tomok pun kne rotan gak.. time tu dia bru up jd artis.. hahahaha.. gua tersnyum puas tgk tomok kne rotan..

FdausAmad said...

selalu?,

gua nak baca entry lu dulu tgk jalan cerita macam mana...

Luca De Ketiak said...

gua bleh bawak saksi idup, gondol, menceritakan saat2 lu meloloskan diri tatkala kami dirotan suhot.

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community