Friday, September 18, 2009

(gua) gua syak sesuatu akan terjadi

gua jalan2 tengok blog orang lain pagi ni.

takde sorang pun update blog dorang.

bosan. kosong. hambar.

hanya gua je yang rajin mengupdate blog.

"gua menulis bukan kerna nama, bukan?"

mana dorang sume ni pergi?

oh ya! lusa hari raya.

tapi kat kampung dorang takde internet connection ke?

13 comments:

pakudinding said...

kat kmpg tenet laju sgt..
nak masuk blog smpai terbabas2 ke web laen~

Luca De Ketiak said...

jgn masuk web porn sudah.

bahye pose2 ni masuk web cmtu. kena plak iman senipis kulit bawang..

BajuKurung said...

haha.. sian lu.. gua tggu post lu wish hari rye & citer psl lu kne rotan..

Luca said...

gua da wish ek.. kat entry "gua sedang bersedih tu."

FizA aLwi said...

ada beb tenet. cume, bz la. lu ni 1, tak reti2... pergilah tolong cuci tingkap ke, cat umah ke, wat kuih ke. kan ke mengisi masa lapang. so, xdelah bosan.hahaa...

luca said...

umah pun gua takde, nak cat amende?

haan said...

cat la opis lu.

keyboardstuck said...

pekate lu packing kerepek plak...
jual 3 sploh...


selamat ari raya
mahap zahir batin fizikal dan juga mental...

FdausAmad said...

balik la woihh...
Pi bakaq lemang dengan poitaj apa patut...

pakudinding said...

lu dah lupe jalan balik kampung ke?

[ o k e d ] said...

gua bz..gua berazam mulai sok gua update ari2 spt biase..

RZ said...

Selamat Hari Raya ;) Hve been ur silent reader for quite sometimes. ;)

Am alos in ur FB frenlist.. ;)

she-G said...

kampung ai betul2 kampung...tarak line..line tepon pom sngkut..hahaha..(kutuk org len sebenarnya)