Tuesday, September 29, 2009

(gua) azam gua lepas raya

lepas raya gua berazam nak pakai smart2 pegi opis. tidak lagi ber t-shirt dan berkain pelikat. resultnya, gagal untuk 2 hari ni.

lepas raya juga gua terkesan dengan kata2 eric leong,

"warna itam adalah warna kemurungan."

gua punye barang2 sume kaler itam. so, gua azam, da taknak beli lagi warna murung ni lagi. resultnya, semalam gua beli t-shirt kaler biru muda. gua juga azam nak beli banyak barang kaler pink. wah!

p/s: gua bajet nak upload gambar2 tanpa warna murung tapi gua lupe, azam gua untuk letak gambar dalam blog adalah untuk bulan 10. so, tunggu ar bulan 10.

13 comments:

[ o k e d ] said...

ah..azam lu satu pon takbole pakai..sume janji2 kosong semata

Luca De Ketiak said...

bkn lu kena avoid gua ke arini?

BajuKurung said...

luca jambu.. cayalah..

Aminah said...

gua pon mint hitam..tp gua mint hjau gk..sudahny..bju lm almri asek kaler tu je...(pe jadah aku cite ni kat ko)...tp luca..gua tak rasa lu match bju pink...gua sendri geli pink....tak yah la weh..lu agk2 r gi kejr pakai kain pelikt

haan said...

beli kaler puteh la dear. puteh ngan itam match ngan sume kaler.

[ o k e d ] said...

pergh..dear laa...hahaha..nampaknye awek sweet suda bertindak positif..peewittt

nizamsani said...

sepupu aku ada nama azam.
tapi aku tak tau dia hilang ke mana.

shakinah said...

aku tunggu bulan 10.
takde kang aku repot admin blogspot suh hacked blog kau.
\muuahuahuahahaa


*pandai je eric tu.
lemari aku penuh kaler itam, tp aku tak murung pun!

Luca De Ketiak said...

bk,
nanti bleh tulis kat blog gua, "jambu bukan?..eleh..jeles.."

minah,
gua pun terpk nape lu dok crite kat lu?
hish! nape la ssh sgt nak percaya gua pegi keje pakai kain pelikat. tak caya, tanya ali..

dear haan,
putih kalo anta dobi, bleh tukar jadi kaler kuning kadang2.

oked,
nnt gua suh kulop, eh silap, ayan panggil lu dear..

nizam,
dia pegi dungun. tukar nama azam dungun. sibuk mencipta lagu kini.

shakinah,
tgk gmbr lu pun gua tau lu mereng.. eh, gua cakap mereng ek? bkn murung?

she-G said...

lagik dua ari...ku tunggu..asek2 org citer luca ni hensem (hak tui!!) nak tgk gak hensem nyer sebab berjaya buat awek sweet terkelempap

Luca De Ketiak said...

ada gua cakap nak letak gmbr gua ke? awal2 lagi da berlegaran da fitnah..

she-G said...

tak nak letak gambar sendiri ke?aiyooo...org femes besa la fitnah2 tu...jawab no komen jep...cam kak nita..hahahaha

Akak said...

ok akak sabarrr tunggu bln oct :P