Wednesday, September 2, 2009

(khalijah ahmad) kes rare no.1

gua dapat satu e-mel semalam.

From : khalijah bt. ahmad
Email : khalijah@xxx.xxx.my

Lokasi : Penang
==============================
Tajuk : Maklumbalas Umum

Masej : sy tak mempunyai email adds. macamana cara nak daftar?

==============================

cilakak! minah ni anta kat gua pakai telegram ke?

13 comments:

[ o k e d ] said...

ni 1 kes bodo..klaka la luca

sEmut said...

orang MCMC semua gitu ke? canggih betul kebodohannya

paiseh said...

dia pinjam emel orang tu~

BajuKurung said...

lu maafkan je la dia.. lgpun hormon lu ngah x stabil tu.. asyik marah2 je.. ahaks..

Lily_namakuratu said...

cian kt lu,bang..
asik kena ranjau je..
kn aku ngn bk da kate..ko g ar mandi bunga..
HAHAHAHAHAHA...
macik tuh it level xcm ko ag..
maafkn je ar diew..

oked said...

tak layak sbb tak mmatuhi terma yg ke5

Lily_namakuratu said...

Oked..aku stuju...
hahaha...

she-G said...

maaf kan la..kan ni bulan RAMADHAN...kurang makan otak pom same kureng...

Cik LeYha~~~ said...

dugaan la tue...hahah

CaPiQa said...

sekurang2nya beliau jadi material entri incik kan?

tu kira kalau pandang dari sudut positif la. hakhak.. xD

fndrocka said...

mula2 dia takda addres emel..pastu dia nak hntar emel kat kau tanya cemana nak wat..tu yg dia create satu addres emel..last2 baru dia perasan yg dia dah tahu create addres emel

Luca said...

oked,
hahaha!

semut,
.gov.my.. lu pun sendiri tau kan?

pai,
dia pinjam e-mel khalijah yg lain?

bk,
ish, mana ada gua marah?

lily,
lu ni asyik suh gua mandi bunge je? bak mari no. bomoh tu, besok gua pegi.

oked,
gua suspek dia makcik. automatik tak layak!

she,
ye makcik, sy mintak maaf.

cikleyha,
dugaan yg amat berat utk gua tanggung

capiqa,
lu anta la e-mel kat gua sekali sekala, bleh wat material gak..

fnd,
hahaha. bgs!

hEarTLeSs said...

muahahahaaa aku rase post ni paling klaka