Wednesday, September 30, 2009

(gua) masih berkesankan taktik itu?

on the way balik ke opis dari upm tadi, gua lihat satu brader posmen, pakai spek rayban, berhenti di satu bus stop dan macam bertanya arah pada awek2 kat situ.

posmen tanya arah. pelik bukan?

"huh! taktik nak ngorat awek tu la tu!"

getus hati gua.

9 comments:

Apit_SP said...

klaw awek tu lawa, mmg dia nk ngorat la..klaw awek tu x lawa, mmg dia xtaw jalan..hehe..

[ o k e d ] said...

selamat bukan abg ayan dalam topik ini..hahaha

BajuKurung said...

seb baik posman tu x tnye lu.. klu x.. gua xtau la ape taste posman tu.. ooo lupe, lu kan jambu..

Aminah said...

dia bru kjer la baii

nizamsani said...

baru lapor diri pagi tadi kot.

aishah_conteng_je said...

oked!!!
abang ayan???
u curang dengan i oked
huh!

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

lu yang jeles tak dapat ngorat awek tu kan? hehe

luca tgh blur nak tulis entry, so dia reply komen said...

apit,
posmen tak tau jln?

oked,
abg ayan lu pakar sesat. utk pengetahuan lu la..

bk,
asyik2 jambu, gua tmpr kang, berdarah mulut.. hahaha!

aminah&nizamsani,
uniform dia mcm stok lusuh je..

eh aishah conteng la..

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·•,
amacam? terror tak gua copy nama lu?
gua da ada awek sweet. n dokter sebagai back up. hahaha!

she-G said...

wah...ade aweks sweet lak tu doter sebagai back up..mmg jambu!!!hahaha