Thursday, October 1, 2009

(gua) baju bukan murung gua yang pertama

dek kerna terpengaruh dengan erik leong yang berkata,

"hitam adalah warna kemurungan."

gua tanamkan azam untuk tidak membeli sebarang bentuk barang berwarna hitam.

so, semasa gua ke badgermalaysia aritu, gua telah membeli baju bukan murung gua yang pertama..

gua membuat keputusan berdasarkan jika melihat laut kita akan berasa tenang, jadi gua berharap bilamana gua memakai baju ini, awek2 akan tenang melihat gua seraya bertanya pada gua, "jom kawen!" tapi oleh kerna awek sweet kata gua bleh kawen ngan dia lagi 3 tahun, for sure gua menolak pelawaan awek2 lain itu. maaf, gua setia pada yang satu. hahaha!

inilah bajunya.. tenang bukan?

12 comments:

Aminah said...

macam haram....dajal dow.....mata satu....xtenang lgsg...jmput dtg mkn ns myk nnti

[ o k e d ] said...

ini gampang bukan?
gua harap abg ayan gua tak mmbeli baju gampang spt ini

fazlyna arif said...

eherk...
warna menenangkan..
gambarnya tidak..

BajuKurung said...

ade part2 gmbar kt t-shirt nie same mcm lu..

she-G said...

tah hape2...seb baik dah ade setia pada yang satu...warna ceria ler sket...merah ka kalu?

ALiE said...

seyes.
xsesuai.
haram jadah gambar.

puding roti said...

gamba tu takut

aBoi said...

gambar tshirt macam gampang !

haan said...

make sure kalo lu kuar ngan gua pakai baju ni, lu kena silang tgn letak kat perut.

buat gua segan je gambar dia.

kaler dah tenang teruk dah.

AdiHana said...

gua harap lu tenang di-sana if lu kena sambar petir bila pakai baju ni nanti..

♥chentaMAYA™ said...

tng ke?
gua rase itam lagi bagos~
ahaha~

luca rasa sgt tenang arini said...

aminah,
ini freemason lah..

oked,
abg ayan lu tak beli ek? nnt gua upload bj abang ayan lu beli.

fazlyna,
kiranya lu tenang la kan?

bk,
tak aih. mcm atok lu ye..

she,
merah? wah!!

alie,
tu yg plg tenang gua tgk.

pud,
tidak pada pamakainya bukan?

aboi,
huh! tu bkn gmbr gmpng..

haan,
baik dear..

adihana,
mcm kena smbr tu, gua tgh raba2 lu. kita mati bersama. o.k?

chenta,
kan erik leong kata,
"itam warna kemurungan"
lu tak tau ka?