Wednesday, October 21, 2009

(ikut suka aku) blog gua kena tiru

gua penah tengok satu crite hindustan tajuk dia "guru". gondol yang suh gua tengok. dia kata crite ni best.

salah satu petikan kata2 hero dalam cerita tu yang gua suka adalah,

"jika orang da berkata pasal kita, kita sudah berjaya."

so, lu org perati betul2 bawah ni? adakah gua sudah berjaya?



kalo lu orang nak tengok lagi jelas, lu orang klik SINI.

p/s: celaka, pengomen dia lagi banyak dari gua. hahaha!

p/sII: eleh! hanis zalikha pikir blog dia saja ja yang kena plagiat? blog gua yang tak letak gambar2 gua pegi kelas, gambar gua pegi toilet, gambar gua amik gambar ngan brad pitt ni pun kena gak la..

16 comments:

[ o k e d ] said...

gua pon kne gak..tapi lu lagi parah beb..yg tak bole blah..siap klem kawan gua lagi haaa..

FdausAmad said...

gua malas nak maki..

{lumut} said...

lek bro..
wa pon kene gak.
mende ni sume semak samun je.

nmz said...

pergh
gila la
mcm2 org kena da
apa tindakan seterusnya..heh

paiseh said...

lu takpe.. ilmu blog dh power..
gua karya yg melukut di tepi gantang ni pun ada jugak yg pakat ambik suka ati. terasa btol~

maryam k. said...

tiada idea baru gamaknya mereka neh.

teddyblueberrygurl said...

tu makne lu dah famos tahap celebriti Luca.
kikiki.
gila ar mamat tu,
siap entri2 ko diplagiat.
mereng gamaknya

siti athirah said...

giler la..dia tiru bulat2 gan banyak nyer.....sgt x cool pun...x pe breder luca....papepun y ori gak y best

cicakuben said...

yg tak ble nak blah..nma Gondol pun ade kt ctu...hahahhahaa....

Luca De Ketiak said...

oked,
gua syak ex-bf lu yg lagi dulu dari bebe.

pidomat,
tak pyh maki. gelak je. 2006 tu.

lumut,
lu lagi awal kena? lu lagi otai.

nmz,
nnt gua report kat suhakam.

paiseh,
power lagi ilmu lu. tang double post tu. hahaha!

maryam,
nnt kalo gua takde idea, gua amik entry dia plak.

teddy,
bleh masuk trek selebriti ni. yezza!

siti,
dia lagi awal. taun 2006 beb. gua tiru dia.

cicak,
tang tu yg gondol panas bila gua story kat dia tadi.. hahaha!

Ieda said...

luca:sakit ati tul bila baca part ank sedara dia tu...cam haram...pas nie buat blog nie xleh copy paste..bior dia penat taip satu2...huhuhuhu

p/s:geram bila benda cmnie pn nk plagiat....

p/s:aku heran sesangat raya dec 2006 tu...aduhai...cam kambing perangainya si ISA tue...

Bab2 ustaz tu pn di copy paste nyer..leh buat report nie bro..leh beli kete yg bro impikan tu...heheheh

Wan said...

Bro luca,gua mmg mengikuti blog lu ni secara senyap..kali ni gua terpanggil nak komen..gua bajet dia ni pun follower blog lu cam gua gak..
bro,lu cube la sergah dia balik..ugut dia ke..
Si isa ni patut di ISA kan..mmg dia ni tak ble bla..

haan said...

okey. perhimpunan mangsa2 blog plagiarism bersidang sekarang.

haan said...

chop2!
status fb xleh blah!
"selamat malam ISA"

huh! kat gua pun tapenah camtu. lu kejam. pilih kasih.

cepatla add isa tu kat fb. buleh tag dia kat status pasni.

nizamsani said...

entri kau bagus-bagus bang.
tak hairan jadi macam ni.

Tempayan Pecah said...

Saba laa bro... itu tandanya lu pemes dalam diam...kah kah kah..