Thursday, October 22, 2009

(isa) ruangan mekar sejambak

nama saya isa. saya mempunyai kawan baik bernama zulkaflee zawavi dan oked. saya sayang mereka. x0x0x0!

hobi saya menulis blog. saya sangat rajin menulis sejak dari tahun 2006 lagi. saya tak nak poyo2 tulis pasal idup saya. saya nak tulis pasal kawan2 saya, tapi kalo tibe2 saya tulis pasal diri saya gak, awak semua kena paham dah tentu2 itu kan blog saya, suka ati saya la. saya nak awak semua rilek rilek.

o.klah, selamat berkenalan dari saya untuk semua.

p/sI: saya sudah berkahwin. saya panggil bini saya, "isteri sweet."

p/sII: saya juga mempunyai haiwan kesayangan, yakni seekor beruk bernama jack.

p/sIII: kadang2 saya jadi ustat mengajar agama islam. so, bleh gak panggil saya ustat isa.

10 comments:

[ o k e d ] said...

awak kenal tak pakwe saya.abg ayan?

Ieda said...

luca: pasti n3 ni pn akan di copy paste oleh si kambing isa tu...posing mcm haram....mesti mentah lemang tu....hahahhaha

p/s:sokong bro...hahahhaha jgn lupa bnk in dt pengerasnya bro....heheheh

she-G said...

sape lak interpreme gini?cam desprate jer...hahaha

haan said...

terbaik ah dear!

btw, congratz for forming up the new label - bagai kena tiru. makin byk ah kot entri utk label ni hendaknyew. hahaha!

p/s 1: xpasal2 dpt title bini sweet.
p/s 2: jack leh jd transformer. kejap beruk, kejap anjang.
p/s 3: sian isa xde fb. kalo x buleh jd ustat isa tulih2 note kat fb gak. kan ustat luca kan?

nizamsani said...

Haha.Terbaik.

Anonymous said...

Untuk saudara luca, salam buat lu.

i) Gua tulis komen ini sebab gua rasa bertanggungjawab atas apa yang gua ciplak dari blog lu.

ii) gua dah delete semua entry yg gua rompak dari blog lu.

ii) Gua semakin percaya dunia ini kecik.

iii) Gua secara rasmi dan terbuka memohon maaf dari lu dalam hal ini.

iv) Gua memang tak layan fb bt masa ni. kalo gua layan nt gua add lu jd prend.

-ISA-

[ o k e d ] said...

TERBAEK LAH ISA mintak maaf..encik ISA..pasni tuka name gua ye kalo lu nk klem gua kawan pon agak2..

gua semakin yakin Allah sentisa membantu gua..

luca: gua da syift keje2 blogging gua kt ISA

UnNamed said...

EHEHEHEHEKSSSSS.... LU MMG NAK KENA ISA LA.

x pro langsung. x tapi sebab lu gentleman..gua xde hal.

tapi lu kena mintak maap sama PIDOMAT. die tu ahli sufi beb walau pun suke mencarut.

BajuKurung said...

gua bru nk bc entry gua kt blog ISA.. tau2 dh xde.. bru nk feel pemes jap.. mak gua pesan, jgn tnjuk yg diri tu bodoh.. seb baik dia dh delete kebodohan dia..

p/s : gua dh kembali aktif.. hahaha..

oked : bau kaki lu aktif dlm kete gua lepas berangkatnye lu ke jhr.. hr2 gua pning.. mcm gampang..

Luca De Ketiak said...

oleh sebab isa yg menulis entry ni, gua takdapat nak reply komen2 utk pihak dia. nnt lu orang kata gua ni isa plak.

o.k! isa da taubat. bagus!

kalo kat fesbuk sure gua klik "like".