Tuesday, October 27, 2009

(papadom) ulasan kali kedua

menonton wayang tiada dalam to do note gua arini.

gua ke jusko cheras selatan bersama meor ngan gondol dengan niat mau membeli boxer dan makan sizzling mee di sana.

gua berjaya membeli boxer. gua terpaksa beli kerna sume boxer gua da abis anta dobi. kalo ni gua beli 2 sahaja. duit banyak dilaburkan ke decepticon gua. sumpah gua tak tau yang tukar water pump dan timing belt terpaksa mengeluarkan banyak wang. kalo gua tau baik gua pakai motor ex5 je. jimat.

oh ya! boxer kalini tiada berwarna pink. stok kaler pink ada tapi size xxl. kalo gua beli sure longgar. gile ape beli boxer longgar2?

abis membeli kami pegi makan. sizzling me di sini menurut gondol sangat sedap. bagi gua sizzling mee di giant 13 shah alam adalah terbaik. ada banyak cendawan. tadi gua dapat seketul je cendawan. huh! sangat kedekut.

abis makan, jam baru pukul 9.20. sungguh tidak munasabah jejaka bujang seperti kami berada di rumah seawal itu. mahu tonton buletin utama, sure da abis. nak tonton sinetron sekar, macam gampang plak gua rasa. oleh kerna meor selaku tetamu dari manjung sudah lama tidak menonton wayang. so gua cadang kami menonton wayang.

mule2 mahu lihat film bastard brad pitt, tapi kerna sudah lewat, hanya papadom sahaja yang available waktu itu. itu bermaksud, ini kali kedua gua menonton filem ini.

cuma kali ini, gua menonton sambil memeluk erat plastik boxer gua. tak sanggup gua kehilangannya kali kedua pada filem yang sama juga.

oh ya! gua upload gambar boxer sebagai tatapan sume.

tidak murung bukan?

12 comments:

nizamsani said...

boxer siap ada tulis nama jantan lain.jantan mat saleh plak tu.pierre cardin.

Luca De Ketiak said...

nasib baik tak pierre andre. kalo tak dorang akan syak gua curik kt ampaian lak..

Ieda said...

hhahahahahahahah sungguh sengal beliau ini...

BajuKurung said...

hakhakhak.. xde mamat tinted usya kt boxer lu ke? xleh blah corak boxer lu.. gua tingat kat zaman Charlie Chaplin..

ALiE said...

kantoi ar saiz L
hak3~

[ o k e d ] said...

knp mesti background die screen kompiter?

teddyblueberrygurl said...

aiyaaa~
dah tertau ko pakai boxer ape,
kikiki

Anonymous said...

sizzling yg
best,
di carefour wangsa maju,
giant selayang,
n giant shah alam tu pn blh tanah..
ah, ngidam lagi ni!

NenekPenne said...

rasa mcm masuk blog si firdaus ahmad jer... u all ni sepesen eh?

boxer bersize L? maknanya...... ha ha ha..opsss......terlebih sudah

Hidemichi said...

pakai boxer nanti kene angin pasang! gua dah lama tinggalkan arena boxer selepas dapat nasihat pakar sakit tuan.

BajuKurung said...

luca mmg suke kne angin2 nie.. hakhakhak..

syahidahariff said...

boxer lu xcukup ceria ah..next time lu beli yg ade motif flora.. baru ah gempak