Friday, October 30, 2009

(tnb) sape bayar gaji orang2 tnb ni ek?

serius jawapan dari mamat tnb tu memang sangat menyakitkan ati. gua syak memang ayat jawapan "dorang2" ni sepesen je.

8 comments:

Jakionline said...

Hahahah. Budak ni memang macam tu la En. Luca. Ingat semua orang tak reti buat keja. Kan TNB cakap Breakdown, macam mana la nak bagi notis. Bodoh betul la budak cina ni.

speedrider said...

dia dah violate restricted area, dahtu masuk shoot vids macam tu, gila ker apa namewee neh.

15454 tu bukan opis kat Muar tu, call center yang akan assign semua call. Dia ingat kat Muar jer ker ada breakdown mcm tu? nang botinang kui bu tu kui...

Kalau gua staff TNB kat situ, dah lama gua sepak dia keluar dari building tu.

BajuKurung said...

"Lian Ciau".. gua tertarik ngan ayat mamat cine tu.. gua akan praktikkan pd org2 yg semakkan pale gua...

paiseh said...

hahahaa.. gua tak tau nak sokong mana~

incik luca pilih mana??




*pantatro - gua punya word verification kat bawah ni~ macam tau2 kn??

Luca De Ketiak said...

seh,

gua mula2 belah ke cine tu.

tapi pengomen2 kat atas tu belah tnb.

so, gua senyap2 jelah..

Anonymous said...

nampak sangat bangang namewee nih.

apakejadah le nak ada notis kalau breakdown.Dah tau dah dia ni jenis buat kecoh.

Layan video ni macam layan video badut pulak.Tak habis-habis buat hal lah dia ni.

Tak lama lagi, aku rasa kena bunuh jugak dia ni dengan orang yang tak puas hati dengan dia.

haha..

New york yang besar gedabak tu pun buleh blackout...

Anonymous said...

lelaki ni bodoh...
grid tak sama... biasa lah, ada yang ada, ada yang takde...

breakdown mana buleh jangka... bodoh punya cina... babi ni dulu yang buat lagu negara kuku [gila]

aku report selalu terus je datang... setahun tiga kali... bukan sebulan tiga kali... cina babi ni patut kena halau je hari tu... tapi celaka punya kerajaan bagi balik tak kena apa... padahal dah buleh kenakan treason...

Luca De Ketiak said...

uish! garangnya..