Tuesday, November 10, 2009

(gua) blog enak di baca dalam suasana damai

gua bukak blog2 yang orang komen takpun yang follow gua takpun yang rajin mencarut kat chatbox.

kalo gua masuk blog dorang, kuar je lagu2 apekebenda ntah, sure gua cepat2 tutup.

gua nak je anta surat bantahan kat dorang.

"bro/sis! tak letak lagu takleh ke?"

tapi gua syak dorang akan reply.

"pegi la mam! ini kan blog gua!"

so, gua simpan dalam ati jelah.

p/s: dulu2 surat awek selalu bagi pantun ni kat gua.

kalo ada jarum yang patah
jangan simpan dalam peti
kalo ada silap salah
jangan simpan dalam ati.

12 comments:

BajuKurung said...

:@)

momguess said...

nasib baek blog gua xde org nyanyi2
kalo tak sure lu dah atar luv leter kat gua kan

[ o k e d ] said...

haha..gua da byk kali kne..tulisan besar la lagu bingit la center of attraction tak kne la..oked cantek la..siap hantar :@) 3kandang bagi kt gua..

gua nk hantar kt lu

'lu buang verification word tu bole tak?nyemak'

tapi gua yakin lu akan soh gua bace header blog lu..

AzuanBudakPandai said...

betul3!! x best woo ad lagu..

Ieda said...

hahahhaha mcm2 la lu ni bro...

nizamsani said...

guna google reader.
lebih damai.

Luca De Ketiak said...

gua da buang da verifikasi perkataan tu.

jgn pasni ada org nak spam lak!

gua tampo pakai tali pinggang nnt.

fazlyna arif said...

aha...
sila lawat blog gua yg tak seberapa tu pas ni..

ALiE said...

lepas ni gua buang lagu kat blog..
~alaa macam la lu pernah sampai kat blog gua...
hee~

hajarr said...

haha
aku biorkan aje lagu tu, klu kome xnak dengor, pause la yek..

Luca masuk blog alie yang ada lagu tapi tak tau nak pause cmne said...

alie,
lu punye lagu tu, nak pause cmne?

she-G said...

so masalah sebenar nyer incik luca neh tak tau nak pause lagu la ek?hahaha...lagu2 itu adalah untuk membanyakkan org kutuk dan suh tutup lagu...hahaha...baru banyak org komen incik...
p/s : len la incik luca yang dah glemer tuh...letak boxer jer dah ramai yang komen..blum letak lagu g