Thursday, November 12, 2009

(gua) cinta penggali kubur

ketika gua sedang belajar di itm dulu.

kalo besoknya ada exam, malam tu mesti gua layan cd cerita "cinta penggali kubur".

time tak exam, takde plak gua rajin nak tengok cd tu.

gua pun tak tau nape. ntahapahape.

5 comments:

nizamsani said...

seronok ke cerita tu?

BajuKurung said...

dh dekat la tu..

Luca De Ketiak said...

best kot. nasir bilal khan berlakon.

Hidemichi said...

mudah lembut kan ati lu tu supaya mudah terima ilmu...hehehe. score tak?

she-G said...

cite tu sedey la...tah hape2 pompuan tu...dapat laki sayang awak giler gitu...dan sanggup usaha untuk kesenangan kita jg plus2 kbaikkan lain pun tanak..
p/s : mesti sbb sora si nasir tu tak gentleman cam jalaludin hassan?uiiii..geley aiii