Thursday, November 5, 2009

(gua) kekeliruan gua

untuk tajuk: oked jangan nak gatal kelangkang cas2 kata gua tiru lu.

...........................................................................................................................................................................

gua cume keliru.

nape ek kalo orang nak marah2, mesti nak tulis HURUF BESAR?

tulis hurup kecik je takleh ke?

ish.. gua suh layan lagu come home - one republic, dia taknak. kalo tak, sure tenang je.

p/s: ni takde kena mengena ngan percintaan gua. walaupun bff awek sweet kata gua perasan, gua redho jelah..

5 comments:

[ o k e d ] said...

adik ni kan ibu da kate jgn ikot sangat perangai uncle luca tu

haan said...

2nd!

hish, sape laa yg buat lu jd mangsa PMS dia tu kan?

too bad.

fndrocka said...

lagi satu..orang kalau nak marah tiba2 dia speaking...what the hell

Luca De Ketiak said...

gua pun rasa cmtu.

fuck off dalam bahasa melayu ape ek?

faralynda said...

mcm kenai ja yang kata ang perasan tu