Sunday, November 22, 2009

(gua) kalo gua rajin, sure bleh siap punye...

kosmetik gua da nak siap. sape2 yang nak try sample bleh e-mel kat gua. nanti gua anta kat lu org punye umah.

ada 3.

1-cleanser
2-day cream
3-nite cream

produk gua diluluskan kementerian kesihatan o.k. bukan bancuh belakang umah. alah, kosmetik import dari siam pun lu orang bleh pakai, apa salahnya KITA SUPPORT ORANG KITA pulak. hahahahaha! ayat tipikal peniaga melayu.

sample tak banyak, ada 10 je. kalo nak la, kalo taknak takpe. gua pakai sendiri.

p/s: da dapat sample tu pakai, bukan wat hiasan.

p/sII: kalo lu jadi cun pakai kosmetik gua, lu berpeluangla jadi model produk tu nanti. kalo tak cun, nak wat camne, bukan sume orang dilahirkan cun. terima jelah qada n qadar.

5 comments:

honeyzell said...

bedak sejok ada x bro?

Luca De Ketiak said...

ada. pilis pun ada. bape banyak lu nak?

aminah said...
This comment has been removed by the author.
[ o k e d ] said...

bk lu jangan lupakan..kang die kecik ati

she-G said...

hahaha...sesuka tempel name bk sinih...name pe produk tu