Thursday, November 19, 2009

(pidomat) berita gempar! ganjaran RM10k menanti anda!

sejak pegi bangkok ni, member gua pidomat a.k.a sembang kencang gagal dihubungi. dia kata dia balik semalam. tapi semalam pun dia tak sms gua. sangat pelik gua rasa.

gua kol tak angkat.

sms tak reply.

paling gua heran, blog dia pun dia tutup.

misteri ni.

adakah dia masih mabuk2 cinta di bangkok lagi?

menikmati ayam mengiurkan di dalam akuarim di kota penuh nafsu tersebut?

oh! pidomat! pulanglah! ramai fan2 lu da memanggil nama lu di blog gua ni!

pulanglah kepangkal jalan!

bini mu dan fateem merinduimu!

10 comments:

Ieda said...

"menikmati ayam mengiurkan di dalam akuarim di kota penuh nafsu tersebut?"

bro pn teringin ker?xtkt ngn awek sweet?hhaahahhaha

Ieda said...

aduyai...naper byk kali kuar komen tu?huhuhu

paiseh said...

ahh.. pandai ar lu main2 drama plak~

she-G said...

die tak der masalah ptptn ek?

BajuKurung said...

gua syak beliau sdg bermuhasabah diri cm lu kot.. gua syak la..

Mie Master^G said...

gua nmpk dia online kat fesbuk secara rahsia tadi...huhuh

~~jelita~~ said...

gua rase dia silap naik flight la. bukan blk KL, tp flight g bangladesh!!

Anonymous said...

seb baik lu da buat announcement!! gua da cuak da klu sembang kencang disita!!
erk, cam ne gua nk daftar jadik follower? gua jahil bab2 nih...

-chichi-

FdausAmad said...

gua ada la..laju je bukak cerita bukan bukan..

boysebol said...

mungkin lemas di tengah2 kesibukan kota ayam berkaki panjang itu. sabar