Friday, January 29, 2010

(air sedap) oh fizzi, dimana kau berada?

cuaca sangat panas arini. masjid tempat gua da ubah tempat air free dorang.

dorang letak air free tu sebelah ngan tok imam.

gua datang dekat2 tok imam da nak start solat jumaat dan belum gila lagi nak buat selambe pegi togok air sedap berais tu.

selesai doa, fikiran gua jauh melayang, teringat mesin air kat sekolah gua. brand fizzi. air feveret gua perisa pomelo. nak tau pomelo tu ape, sila google.

skang ni tobat mampos gua susah nak jumpe air ni. takkan gua nak pegi sekolah gua balik kot. gila baba punye jauh. duit petrol lagi mahal dari rege air tin tu.

kalo lu orang tau katne ada jual air ni, lu orang tolong belikan, pastu post kat gua. gua hargai jasa baik lu orang dan sedekahkan al-fatihah untuk lu orang. amacam? beriman tak? gua pegi semayang jumaat o.k?

inilah rupe ayor sedap tu, da jumpe jangan lupe roger gua.

nak lagi legend, tatap gambar ni sambil tengok iklan dia.. pergh! berdarah hidung!



p/s: gua bz sampai gua lupe gua ada blog.

p/s II: ah! lantak ar! blog gua blog lu orang jugak, kepala otak lu orang. ik ik ik!

5 comments:

senorita MAWA said...

wahaha. tak penah jumpe pon mendalah nie
:))

kucai said...

gila nerd budak dlm iklan tue..cam hangk a luca..hahahaha

[ o k e d ] said...

gua nak makan kat kenny rogers tadi memandangkan malam ni ahli fun tak ramai..

teros gua teringat lu

marinirafar said...

kahkahkah.... masa adik lelaki ai kecil2 kami selalu panggil dia fizzi laici. sebab nama dia hafizi.
bengang bukan main dia.

tapi semalam, dia boleh pulak melawak dgn adik perempuan, sebut nama tu.

wds8470 said...

sama..dh bertahun cari air ni..my feberet to