Monday, January 25, 2010

(gua) pasar tengah atau pasar seni...

gua dalam kekeliruan.

cm tempat lepak2 tu, kalo nama panjang dia central market.

tapi nape kalo dalam bahasa melayunya jadi pasar seni?

mengapa? why?

6 comments:

fndrocka said...

suatu masa dulu aku pernah ingat CM dgn pasar seni tu tempat lain2..

aBoi said...

entah..

10tonmind said...

pasal tmpt tu penuh ngn hasil2 seni & tmpt pemuzik2 melepak pelukis2 melepak tu yg dinamekan pasar seni kot....

pakkordi said...

Ni masalah "Q".

f.l.o.w.e.r.f.r.o.m.h.e.l.l said...

pakcik... tak ada update erk?? bosan la.. blog pakcik besttt

QueEn=sQema said...

bleh update x?????? pnt tau x bkk kat henpon tapi tgok2 x update.... (fan dah marah nih...)