Friday, January 8, 2010

(gua) gua rasa gua sweet

blog awek biasanya ada cerita up2 dorang punye boipren. so gua cuba wat perkara yang sama kali ini. jangan salahkan gua, salahkan blog awek2. blog gua kan blog awek2. tq iluvu!

**********************************************************************

awek sweet skang ni takde internet.

so, dia tak tau la pape pasal dunia internet mutakhir ni.

terpaksalah gua bacakan blog untuk dia malam2, lebih2 lagi blog "gua nak rileks2". ik ik ik!

sweet kan?

style artis, tak nak tunjuk muka.

p/s: gua syak ramai orang akan jaki baca entry ni. dorang mesti nak cakap, "eleh! orang lain pun ada awek gak la.. takde kecah macam lu pun?"

p/sII: kalo ada pesen tu, gua nak jawap. "awek sweet gua muda n kurus, so lu ada ke?" hahahaha!

15 comments:

nizamsani said...

Hehe.

[ o k e d ] said...

rindu awek sweet

laki macho yang takbleh kapel ngan lu said...

sangat gamp lu punya entry kali ni!

she-G said...

er...ai ade suami yang sweet dan kurus...leh???

BajuKurung said...

dgr citer awek lu anak angkat.. ekekeke.. rindu kt awek sweet & oked.. uwaaa...

Haris Dot Com said...

hahah lu mmg sempoi laaa sape ek name lu...ape2 hal caiyok laaa

Haris Dot Com said...

lu mmg sempoi laaa sape ek name ko???

what ever laa kan....

Luca sweet said...

nizam,
hahaha.

oked,
ah msg la dia sendiri..

laki yang gua nak kapelkan lu ngn gondol,
psni gua nak wat entry berunsur gay lak..

she-g,
ai laik!

bk,
mak lu putih kan? hahaha!

haris,
nama gua?

haris,
lu tanya nama gua lagi ke?

:lucadeketiak:

Haris Dot Com said...

wakaka ok2 ga phm....

Mommy Anyssa said...

mmg suwit anak tiri gua nih. bhahahaha!

AkuBukanSOFIAJANE said...

haha.i bru post entry pasal bf i.fahrin ahmad =D

fndrocka said...

awek bebetul ke tu..

hajarr said...

awek sweet ni dok 4th ek?

kucai said...

hauhauhauhau..cam gampang lu...

Anonymous said...

to awk sweet muda n kurus,good luck la yek..jgn jangis ato menyesal di kemudian hari..ramai dah kene..kesian sy lihat..