Thursday, January 7, 2010

(gua) pesen perangai kat fesbuk yang kadang2 gua hadapi dengan senyuman

kat fesbuk.

arini add gua.

besok remove.

lusa add balik.

tulat remove.

selalu awek2, tapi kadang2 jejaka2 pun ada wat gak.

bila gua tanya nape?

"getik la tengok lu gedik2 ngan awek sweet!"

baba!

5 comments:

she-G said...

owh...jeles kot..try g gedik2 dgn diorng lak???agak2 diorang remove tak nnti..

she-G said...

diorang nak jadik keSYGan incek luca gak la tu...

deusXmachina® said...

dorang dengki ngan lu la 2 brader...
abaikan je mereka2 yg add n remove lu sesuka ati

erk888.blogspot.com

[ o k e d ] said...

laki tu nak ngorat awek sweet

Arini gua add, besok gua remove said...

she-g,
gua tak reti nak gedik2 ngan orang lain, gua setia. hahaha!

she-g lagi,
tak aih! dorang style jaki gua syak.

deus,
masalahnya gua yang kena add. gua style tak sombong maa. ipoh mali talak sombong..

oked,
laki tu taknak ngorat awek sweet, dia nak ngorat lu. ik ik ik!