Monday, January 11, 2010

(gua) sesi fotografi iklan di pekan frinjan yang serupa gampang!

pekan frinhujan 7.0.

gua da bagitau dalam entry sebelum ni gua ke pekan frinjan untuk shooting iklan kopi pidomat.

so, ini gambar2 sepanjang sesi membikin iklan tersebut.

gambar2 bawah ni adalah para duta yang cas2 nak dilantik pada mulanya...

sampai awal kul 5, ini sesi melantak yang ke-2.
dalam gambar: amar, firdaus & firdaus.


di kala malam hari, para bakal duta produk semakin bertambah.

kelihatan jorji sokernet, brader pyan dan otam sedang berteduh dari ujan sementara menunggu sesi fotografi yang ntah bila nak berlangsung.

oh ya! model wanita di kalangan blogger wanita jugak tidak ketinggalan.

blogger sensasi iamsilentreader ngan bff nya,
baju kurung
yang memakai t-shirt malam tu.

wakil dari PBB juga tidak kami lupakan. harap PBB dapat jemput kami ke event mereka pas2 ni. hahaha!

yang kacak, owner inipaiseh.blogspot.com

Tapi, last2 ini je duta produk yang kami sempat lantik dan amik gambar dia. macam gampang. muka tak reti nak senyum. nasib baik payment murah.

saudara sembangkencang, duta produk bote~nical beverages.

p/s: nak tau lebih lanjut pasal produk ni? lu orang boleh baca pasal review yang ditulis oleh DUTA PRODUK kat SINI : minuman super energy paling hype!

10 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

tak pergi berdemo depan gereja ke weh!

BajuKurung said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

saman malu sebab gemuk?

Luca nak saman luca, gila apa ayat cmtu? said...

lu gila ek bk?

"gua nk saman malu sbb gua snap pic gua time gua pakai t-shirt.."

apa punye struktur ayat da...

[ o k e d ] said...

bk mmg camtu sejak dua menjak ni..paham2 je la luca

she-G said...

sejak kawan dgn otromen ke oked??

deusXmachina® said...

perghh
syg xdpt dtg frinjan...
komitmen terhadp selangor di paroi punya psl erk888

nampak cm komersial gak muka paiseh
kehkehkeh

erk888.blogspot.com

BajuKurung said...

terbaek! tp gua nk saman malu sbb lu snap pic gua time gua pakai t-shirt.. Ah, pkai t-shirt pun comel, klu pkai bajukurung kang ramai lak nk amik gmbar ngan gua..

-gua dh btolkan ayat gua, ok x
kengkawan? ik ik..

anon : nk malu wat pe? gua lg bgga.. ikikik..

anakangkat said...

anon..aku rasa kau lagi gemuk..haha

paiseh said...

macam cilaka juga lu gegar2 PBB lebih2. gua ahli kecil saja. mana gua tau apa2 woi..!!

part kopi sedap tu langsung lu tak kabor gua kn? ada muslihat bisnes ke woi? gua repot kat pidomat!