Sunday, January 24, 2010

(hantu) lepas tengok film shutter, gua terus teringat gambar ni..

gambar ini memang base on true story.

di ambil pada 12/12/08.

nasib baik dia tak bertenggek kat atas tengkuk gua, kalo tak, susah gak gua nak fun2 pasni.

gila apa nak fun2 tapi ada orang bertenggek atas tengkuk?

11 comments:

haan said...

1st!

ah kencing ah lu..abih, macik2 belah kiri gambar tu pandang ke mana?

shax said...

wtf?

Imn said...

OHHH x.x mana dapattt man ?

fndrocka said...

bikin panas lah lu

Sam'z Ha said...

gmbr cmne xle simpn..0wg kt nti dy dtg gnggu...huuu...

she-G said...

tak nampak....owh..kena pakai spek gak dah ni

ayampinko said...

kesilapan teknikal dalam camera jer tu..he2

Anonymous said...

ahaha..slow shutter tu..bikin gempak lebih..

pakkordi said...

Photoshop la geng.

ini gambar betul said...

pakkordi,

bukan bro.

ini gambar betul.

tak caya tanya uncle seekers.

marinirafar said...

yang dua kakak pandang kiri tu real orang ke?