Thursday, January 14, 2010

(merantau) this is silat!

gua seru sume orang untuk tonton film ini.

walau pun hero dia punye misi gua tak bape setuju; nak selamatkan sorang awek yang haram dia tak kenal pastu awek tu da kena toron ngan mat salleh lak tu, gua tetap rasa lu orang patut tengok filem ni.

nak2 lagi tengok ari rabu. tiket murah. rm6 je.

gua malas nak cerita panjang2, nanti tak feel lak lu orang nak menonton.

p/s: gua syak kalo film ni film tamil, for sure panggung kena bakar. ada ke patut hero dia mati?

p/sII: abis je tengok cerita ni gua semangat2 nak cari tok guru silat. syok gak gua tengok hero hentak orang pakai buluh tu..

6 comments:

Mommy Anyssa said...

gua tak suke bersilat

she-G said...

suke jer filem tamil...siap pergi cathay ek kat kl (mane tah...ikut kawan indian gal) igt g tajuk...leesa leesa...huh...bessssss...

pstttt : sorg jer pakai tudung dan yang paling best..kita ler snow white time tu..ahaksss

BajuKurung said...

gua ade nmpak kelibat kwn gua ngan awek dia nk gi tgk citer nie.. gua tepok blakang beliau, beliau melatah smbil mencarut.. gua rse nk silat kt muke dia.. huhu

nizamsani said...

belanja aku bang.

Luca De Ketiak said...

cilake bk.


-awek sweet-

Haris Dot Com said...

weiii luca kompem citer ni best???

aku mls nk mmbazir duit klu xbest...cam haram nnti